Parking lampen knipperen (BelgiŽ)

Op een parking plats gaan de lampen knipperen als er iemand aanwezig is. Dit heeft te maken met het nabijgelegen spookkasteeltje met bijgebouwen. Een heftige locatie. Mensen die de Parking aan doen weten van de knipperende lampen en iedereen vindt het vreemd.Een vreemd verhaal! Als mensen hier parkeren gaan de lampen knipperen. Dit heeft te maken met de paranormale activiteiten van het nabijgelegen Kasteeltje met bijgebouwen.
Op de avond dat we filmden gingen de lampen ook aan en uit. En dit gebeurd in de linker achterhoek van de Parking, daar hangt ook een krachtveld wat duidelijk waarneembaar was door meerdere personen.
Het vreemde aan het hele verhaal was dat als ik er bij was de lampen bleven branden. Toen ik in de auto ging zitten begon het, meerdere keren achter elkaar. Weer uit de auto en ze bleven branden.!? Vreemd.

Ik kwam de hoek om en gelijk een koude rilling van dit huisje. Het klopt niet, het spookt. Even later zag ik een Entiteit weg lopen.
Maar dit gaat zo snel dat je niet eens de tijd hebt om het vast te kunnen leggen.
Hoewel het Kasteeltje bewoont is zie je niemand en de achterkant is aan het dichtgroeien met klimop. Het heeft een beetje de uitstraling van een Horror House. ook daar aan de voorzijde van het entree liep een Entiteit langs de voorgevel.Dit is het Kasteeltje waar de Paranormale activiteiten van uit stralen naar de Parking. Achter in was een gat geknipt in een compleet nieuwe heg. Ik ben nog wezen kijken maar er is niks te vinden dat je zegt van daarom is de heg door geknipt.
Bekijk de film en zie dat de lampen aan en uit gaan.

Meer films van The Ghosthunter

https://www.youtube.com/watch?v=lSHenjGLvp0

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie