Onderaardse tunnels in Philippine

Linker foto is een Orb zichtbaar  rechter foto : De onderaardse tunnels uit plm 1500. Dit verdediging werk zit nog vol met mysteries! En het barst er van de paranormale waarnemingen.

Vroeger zat er een sluis en als de vijand kwam werd het onder water gezet o.a. tegen de strijd met de Spanjaarden. Maar buiten de Paranormale activiteiten die daar in ruime maten aanwezig zijn en als je het terrein betreed dan slaat het direct op de borst met een drukkend gevoel. Ik kreeg een beauty van een Orb voor mijn camera maar door de drukte en het concentreren op de krachtvelden om mij heen had ik vergeten de opname knop in te drukken. Daaaag Orb , niks in beeld.

Maar er is meer: Iedereen is op zoek naar de ingang van het vestingwerk en deze is nog niet gevonden. Wilde verhalen doen de ronde en er zijn zelfs mensen die geprobeerd hebben om in een meters dikke muur te hakken om een ingang te maken, wat nooit is gelukt . Hoe dik is de muur? Waarom wil toch iedereen koste wat het kost er in geraken? Tunnels die honderden meters verderop lagen gaven ook geen doorgang naar de vesting en waren na enkele meters ingestort.

Weinig is er bekend over de geschiedenis hoe groot is het? In ieder geval was het eerder als de vesting werken van Sas van Gent , maar hoe groot was het? Het moest lopen om heel Philippine heen om het te beschermen. En tja een plek vol met mysteries en er blijven veel vragen over hoe en wat. Een geschiedenis staat nooit per definitie vast , het wordt gezegd en die bepaalde periode wordt dan voor kennisgeving aangenomen en kan zo in de geschiedenis boekjes terecht komen maar is dit dan de waarheid ? Soms wel , vaak ook niet. Er schijnt een boek te zijn dat moet ergens in België in een bibliotheek liggen waar een soldaat uit de Spaanse oorlog dagaantekeningen heeft bij gehouden alleen niemand weet waar het zich bevind.

Het vestingwerk loop nog een meter of 6 door op het terrein van de buurman en 150 meter verder aan de slootkant kant is ooit een ingang gevonden die was ingestort. Alle geschiedenis freaken van Philippine en Sas zoeken zich rot om een tip van het mysterie te ontrafelen, alleen tot op de dag van vandaag is het nog niemand gelukt. Maar één ding is duidelijk: Er zit een deur, zeker weten maar gezien de krachtvelden die daar aanwezig zijn is het net of zij iets willen verbergen, iets wat niet aan het licht mag komen, wat zit er in?EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie