Een Poltergeist in huis
Uiteraard voor privacy blijft deze locatie geheim!

Jarenlang zijn de mensen getreiterd door een Poltergeist. Het is zelfs voorgekomen dat 's nachts de gaskraan open stond in de keuken, geregeld de lampen zwaaiden in de kamer, er een vieze lucht hing die zo spontaan ontstaan ook weer even vlug was verdwenen. Velen paragnosten en lichtwerkers zijn er bij geweest in dit woonhuis omdat zij wilden helpen. Zelfs de woningbouw had er geen verklaring voor en het getreiter ging maar door , dag in dag uit. Het meest verschrikkelijke voor H. was dat zij haar kleinkind niet meer te logeren kreeg, want zelfs die werd lastig gevallen. Dus een Entiteit van het agressieve type!

H. belde of ik kon helpen, O.K kom die kant uit. Ik zat al met de gedachten dat dit wel een heel apart geval was. Ik had al gecheckt wat er allemaal in huis was aan negatief en kwam er al snel achter dat hij daar niet alleen zat, nee; hij had nog 2 vriendjes bij hem en bij H. zelf zaten er ook 2 en bij haar man S. ook 2. Dus dat werd even aanpakken!

Vaak hoor je van paragnosten en lichtwerkers Ohh, die is verdwaalt, die is de weg kwijt, die wil met Liefde naar het Licht maar kan het niet vinden, Héé, dacht je het echt? Wat hier zat wil niet weg en zeker niet naar het Licht. Ja, hij is gek! Moet verantwoording afleggen en weet wat hem te wachten staat. Dacht je dat hij het zou redden met de woordjes "Het spijt me", nou reken maar van niet.  Trouwens als ik daar had gestaan van kom maar mee breng ik je wel even, was die hard aan het lachen gegaan, had zijn middelvinger opgestoken en zijn vriendjes hadden 3 dagen lang nodig gehad om hem bij te brengen van het lachen. Néé, ik had al te horen gekregen "De harde aanpak" Hij was van een zwaar kaliber. Hij wist dat die ging verliezen en dan kan het alle trucjes uit de kast trekken om alles toch nog tegen te houden en hem niet nog eens kans te geven om eventueel de gaskraan weer open te zetten. Maar buiten dit alles een Entiteit die een baby van 4 maanden loopt te treiteren heeft met mij echt een probleem! Daar heb ik ook geen respect meer voor en er wordt wel verwacht dat ik zo'n Entiteit uit huis haal en de rust herstel. Dus laat iedereen maar zweven, maar dit doe ik op mijn manier! Trouwens een stuk of 6 lichtwerkers hebben het al geprobeerd daar in huis en zijn harthollend weggelopen!

De dag van de uitdrijving:

Een gewone uitdrijving of een knokpartij? We zullen zien wat er gaat gebeuren en hoe hij zich opstelt! De keus is aan hem.

     

Het grootste gaspit, links onder was op een nacht open gedraaid.
De dochter merkte dit toen ze 's nachts naar haar werk ging en ging gelijk kijken bij de ouders of alles nog goed was.

Hier in de slaapkamer kwam een Orbje in beeld boven het bed. 4 seconden later was het weg.

  

Het bed ligt hier nog goed opgemaakt, even later zou dit door de Poltergeist
door elkaar worden gegooid terwijl ik beneden aan het filmen was.

Zo zag het dekbed er uit toen ik weer boven kwam.
Het lag door elkaar toen ik beneden hem aan het uitdagen was om de lamp een gooi te geven.
(Infra Rood opname film camera)Haar kleinkind mocht niet meer komen logeren!
Deze werd wakker gehouden en lag iedere nacht hysterisch te huilen.
Ook lag ze wel onderste boven in haar wiegje. 
Tja dan heeft Poltergeist toch echt een probleem met mij !
Dan wordt het kiezen of delen.

  

De Poltergeist zijn lievelings plekje, de zolder. Ik heb hem even zitten jennen hier in de kamer.
Ik wou dat hij voor de camera ging gooien met de voorwerpen van uit de zolderkamer.

Maar onze held deed niets, kon alleen maar baby's pesten. Maar kon het even niet laten om toch nog in zijn oor te fluisteren dat ik die avond zijn ergste nachtmerrie zou worden .

  

Onder aan de trap links een Orbje in beweging. Het lijkt net of die hals over kop naar beneden rent.

Deze lamp was zijn lievelings object, en zwaaide menigmaal in huis. Ik heb van alles geprobeerd, maar nee hij bleef stil hangen.

Er zaten er 3 in huis (negatieven) en er stond er 1 naast me toen ik de lamp aan het filmen was.
Ik zei nog ga de kamer in en verdwijn bij mij vandaan. Niks; Nog een keer gevraagd op een bozere toon.
Niks; Toen heb ik hem te grazen genomen.

De Uitdrijving:

6 Mensen wilden de uitdrijving wel eens van dicht bij meemaken, want zij wisten wat er jaren in dat huis zich had afgespeeld. Na alle trucjes te hebben geprobeerd om de poltergeist uit zijn tent te lokken en hem er toe aan te zetten om met de voorwerpen in huis te gaan lopen gooien, was onze held in feite heel erg bang! Hij had al gezien dat ik zijn vriendje op een minder vrolijke manier had aangepakt en op dat is waarschijnlijk het moment geweest dat hij boven op de 1e etage in de slaapkamer het dekbed door elkaar husselde. Ook had ik hem nog uitgenodigd om mij een klap te geven of mij aan mijn benen te trekken , maar onze held kon alleen maar baby's van 4 maanden treiteren. Ik was er helemaal klaar mee.

Nou Wierook er bij en hup naar boven. Op zolder beginnen en dan zien op welk moment ik  hem tegen zou komen. Langzaam gingen we door het huis heen en alle wat ik bemerkte was dat in een klein kamertje er een Entiteit stond die zich niet druk meer maakte en wist dan hij veloren had. Die was weg! Maar waar zit die Poltergeist vroegen R en R aan mij. Die vlucht alle kanten uit, maar alles is afgesloten dus we komen hem, vanzelf tegen. Ben alleen benieuwd naar de plek waar ik hem te grazen zal nemen. De zolderkamer niet, de 1e etage niet, de huiskamer niet, de keuken niet, de tuin niet, maar toen in het schuurtje! Toen zat daar toch een entiteit me zuur aan te kijken.

We zaten nog na te praten over alle ellende die de afgelopen jaren was gepasseerd door deze Poltergeist en het meest erge was dat hun kleinkind niet meer mocht komen logeren. Ik zei tegen S. loop maar eens door het huis. Met gemengde gevoelens ging hij naar boven en kwam even later terug, nou voor mij is het rustig? Ik denk het van wel. Bij H. en S. had ik de negatieve entiteiten al weg gehaald eerder op de dag.

Eén week later:

Ik had S. aan de telefoon, het ging prima, had weer energie en was gelijk maar de kamer en gang aan het witten gegaan. Hij had weer overal zin in en als hij op zolder aan de krachtmachine zat had hij geen koude rilling meer van top tot teen. Alles was rustig en het meest vrolijke wat hij meedeelde was dat zijn kleinkind weer mocht komen en deze héél rustig was. Hij moest nog het een en ander aan de kinderkamer doen, maar dat was al klaar. Wat kan iemand dan in 1 week weer opknappen.

Meer informatie vind u op: www.exorcistonline.eu
EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie