Het landgoed van Maria Roepaen

Als je een route uitstippelt van diverse onderwerpen weet ik al bij voorbaadt wat ik kan verwachten en of er iets paranormaals aanwezig is. Het werkt makkelijk en je kan de helft waar niets is gewoon vergeten want er komt dan toch niets op de foto of camera.

Maria Roepaen is een oud klooster geweest  waar de nonnen , zwaar gehandicapten  hebben verzorgd en waar ook  mensen in kerkers werden gehouden die met kettingen vast lagen. Er is dus wel het een en ander gebeurd daar in het klooster tussen 1700 en 1900. Er gaat het verhaal in de rondte dat er ook een  jongen  die half varken , half mens  was en daar zijn leven verder heeft versleten tot aan zijn dood aan toe.

Toen kwamen de krakers en die hebben de boel gesloopt , jammer want het leek me leuk om er eens binnen te kijken , maar dat hoeft nu niet meer want alles is veranderd en het oude mystieke er van is verdwenen. Alleen achter op het oude kerkhof van het klooster voelt het nog steeds heel heftig aan , toen ik 's middags een kijkje ging nemen sloeg bij mij de benauwdheid op de borst een teken dat er paranormale activiteiten aanwezig zijn en niet zo licht ook! 's Avonds weer terug en van het zandpad kan je het goed overzien, het regende weliswaar maar met een paraplu er boven gaat prima.

  

Een nachtopname van het oude kerkhof op het landgoed Maria Roepaen waar het niet rustig is.
Vele dolende zielen zijn daar nog aanwezig.

Het zal een uur of 12  's nachts geweest zijn dat ik er arriveerde en de hele situatie was veranderd , de heftigheid was verminderd en sloeg niet meer op de borst ,  maar je voelde wel degelijk de krachtvelden om je heen. Het regende nog steeds en het zicht was niet optimaal met de camera. Het was heel moeilijk te onderscheiden of er  bewegende beelden waren. Wel had ik er een op het stuk waar 3 witte kruisjes stonden. Alleen daar kwam ik pas achter toen ik de beelden op de TV afspeelde.  Ik stond op dat moment dat het voorbij kwam natuurlijk weer eens de andere kant uit te kijken.

Verder zijn we niet veel tegengekomen die nacht op enkele kleine dingen na ,maar die zijn niet de moeite om te laten zien.

  

Op deze foto's zijn Orbs te zien boven het oude kerkhof. Nachtfoto's (400 asa)
EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie