Kasteel Hof ter Sacksen (B)
 In het Belgische Beveren staat het Kasteel Hof ter Sakse. Het optrekje is in verre staat van verval en je kunt niet meer op het terrein komen omdat de sloop aannemer er hekken omheen heeft gezet en toegang onmogelijk is. En kant van het Kasteel ligt in elkaar gezakt en het was ook niet verantwoord om bij nacht naar die plek toe te gaan. Maar n ding is duidelijk HET SPOOKT DAAR !!

Het Vervallen Spookkasteel Hof ter Sakse te Beveren.(B)

    

Door een e-mail er op gewezen dat het er niet pluis was. Iedere keer als zij in de buurt kwamen kregen ze een druk op de borst en achterhoofd en bij avond zagen zij een vreemd licht in het kasteel verschijnen. Ook voelden de mensen zich niet op hun gemak het leek net of ze opgejaagd werden door iets ; een onzichtbare aanwezigheid ?

In de middag  liep ik om het terrein heen en het sloeg gelijk op de borst , een benauwend gevoel kwam op mij af. Vanuit het gebouw werd ik in de gaten gehouden wat zou ik gaan doen het terrein op komen? Dat was onmogelijk, op afstand voelen wat er aan de hand was werd op de n of andere manier door de aanwezige Entiteiten afgebroken.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie