Psychiatrische inrichting Santpoort-Bloemendaal.Er gebeuren maar rare dingen in het gebouw. Ook buiten worden er dingen waargenomen.

 

Een ex politiehond nam de benen.

Aan de rechterkant van het gebouw wat heftig aanvoelde nam een ex politiehond de benen! Weg was die! Wat had die gezien?
We stonden wel heel vreemd te kijken want dit verwacht je niet van een politiehond en zeker niet die jarenlang dienst heeft gedaan bij de politie! Compleet van slag was die!

Wat en hoe reageerde de hond op dit voorval?
De hond loopt los en gaat richting het hoofdgebouw.
Blijft ineens staan en tilt zijn rechtervoorpoot half op. Hij kijkt en ineens gaan zijn haren recht overeind staan op zijn rug.
Hij loopt behoedzaam naar rechterkant van het gebouw en blijft op een 10 meter stilstaan. Oren rechtop en je ziet zijn spieren spannen.
Hij blijft naar het gebouw kijken en ineens heel snel draait zijn kop naar rechts en kijkt naar zijn rug of iets hem heeft aangeraakt.
Compleet van slag rent hij weg met staart tussen zijn benen weer terug naar zijn baasje. Hijgend en bescherming zoekend.
Op dat moment reageerde hij ook niet meer op de commando's die hem werden gegeven.
En bijzondere situatie. De hond was aangeraakt door een Entiteit.

Er is ooit eerder een bewakingshond geweest die een Entiteit tegen kwam. Ook hij ging er vandoor.
Maar goed er zijn heel veel mensen die dingen gezien en gehoord hebben in het gebouw.
Deuren die spontaan dichtslaan en klappen, tikken, aanrakingen, voetstappen en zelfs een grote mistnevel in de gangen van het gebouw.
Ze willen niet graag naar binnen !

1e Verslag,

Het spookt daar!! En niet zo zuinig ook.
Na contacten met de bewaking dienst was mijn vermoeden juist! Ook hun hadden dingen gezien,gehoord en rare dingen beleefd!
Het oude gesticht spookt als een gek!
H. van de bewaking die geheim wilt blijven liep op een avond voor bij de hoofdingang en zag iets bewegen. Totaal niet paranormaal maar er ook niet voor openstaand vond hij dit vreemd en ging op onderzoek.
Er kwamen geluiden van binnen uit. En wat doe je als je van de bewaking bent je gaat op onderzoek, dus hij naar binnen, luisterend of hij iets kon ontdekken. Hij hoorde iemand roepen, een vrouwen stem, alleen kon hij niks ontdekken. Vreemd!
Alles was rustig en hij draaide zich om en kreeg een duw in zijn rug, héél duidelijk en toen was voor hem de maat vol.
wegwezen hier. Hij is bij donker nooit meer in het gebouw geweest.
Bij voorzichtige informatie bij zijn collega's kwamen er meer dingen aan het licht. Hebben jullie wel eens rare dingen meegemaakt?
Iemand had een keer op een avond een schim voorbij zien lopen en een ander een echte manifestatie! Duidelijk een mans persoon in kleur die voorbij wandelde en na 10 meter was verdwenen in het niets! Ook is er geconstateerd dat een kinderstem riep "Help me" en stemmen van uit het gebouw maar zo raar dat je het niet kan plaatsen. Dus je hoort het duidelijk maar weet niet waar het vandaan komt.
Een ander heeft het meegemaakt dat die een deur zag open gaan en er was niemand. Vreemd allemaal vreemde dingen.
Zo ook het verhaal van de bewakingshond die met een grote boog om een bepaalde plek van het gebouw ging en beslist niet naar die ene plek wou. Hij bleef stokstijf staan en keek grommend naar een bepaalde plek. Hij zag iets wat anderen niet zagen, maar er was wat!!
Nou dus voor enkele personen van de bewakingsdienst stond het vast! Het spookte in dat pand. Zelfs hun die nergens in geloven moesten toegeven dat er vreemde dingen aan de hand waren.
Er is in het verleden veel gebeurd in dit pand. Er hebben ook veel zieke mensen geleefd en gewoond en dat laat zijn sporen na.
Alleen één ding is wel duidelijk de informatie krijg je vertrouwelijk, eenmalig en als je het dan van meerdere mensen apart hoort dan kan je met een stellige overtuiging aannemen dat het klopt.
Er openlijk vooruit komen kan ook niet voor hen want dat zou niet getolereerd worden en wellicht ontslag ten gevolge hebben. Het is ook een bewakingsdienst in opdracht van de overheid.
Maar ik heb meer informatie over bewakingsdiensten die hun ervaringen hebben meegedeeld aan mij.
Zoals het Paleis op de Dam in Amsterdam daar spookt het ook. Daar lopen meer lakeien in de rondte als dat er in dienst zijn.
En trouwens het Rijksmuseum in Amsterdam, ook daar is het alom bekend dat het er spookt, alleen mag er niet over gesproken worden door de bewakingsdienst.
Maar ja vertrouwelijk is wel vertrouwelijk!
Het terrein wordt scherp in de gaten gehouden.

Bij het 2e onderzoek gebeurde er weer rare dingen.
Een politie hond ging er van door. Dit had ik nog nooit gezien!
Wel is het bekend dat dieren paranormaal gevoelig kunnen zijn en ook dingen waarnemen. Het komt ook voor dat ze een Entiteit compleet zien staan en dan gaan grommen of zich omdraaien en weg zijn ze.
Ook komt het vaak voor dat dieren naar een bepaalde plek in de kamer kijken. Katten hebben er ook een handje van en zijn scherper in het waarnemen als een hond. Want ook dieren kunnen paranormale waarnemingen hebben.
Maar goed een politie met een staat van dienst waar je u tegen zegt, dan wordt het een ander verhaal. Dan is de Entiteit niet best die daar de hond weg jaagt. We hebben nog nooit zo verbaasd gestaan als die opname dag.

 

   

Overal is wel een spanning waar te nemen in en om de gebouwen. Het begint met een spanning op de borst.
Maar ineens een zwaar hoofd en toen was het echt mis!
Die wou mee gaan en dat moest wel even verwijderd worden!

   
Het heeft een roemrucht verleden de inrichting. Veel gebeurd, zware gevallen hebben er gezeten.
Velen waren dan ook onder negatieve invloed! En dat is vaak achtergebleven in het gebouw vandaar de waarnemingen van paranormale activiteiten.

 

Overal hangt een spanning in de zalen en gangen.
Op sommige plekken , je kent dat wel dat gevoel net voor een onweersbui, nou zo een gevoel.

 

Er is geen rustig plekje te vinden in het gebouw.
En het loopt met je mee! Je wordt in de gaten gehouden.

 

Ook hier werden een paar tikken waargenomen.

 

Een flinke dreun, een deur die kraakte maar niet open of dicht ging. Voetstappen duidelijk te horen. Een kind dat roept iets wat niet te verstaan was.
Het heeft wat dat gebouw. Veel is er blijven hangen uit het verleden. Patiënten zijn weg maar de Entiteiten hebben het rijk alleen.
Ik kan best begrijpen dat de verhalen van mensen die dingen hebben gehoord, gezien en hebben waargenomen kloppen. Ik kwam ze tegen en dat maakt de verhalen van de bewakingsdienst compleet. En dan nog dat verhaal met die politiehond, tja dan kunnen we maar tot één conclusie komen, het spookt er en niet zo zuinig ook.
Een ding wel ga er niet heen! De kans dat je iets negatiefs mee neemt daar vandaan is groot, heel groot en dan heb je een negatieve entiteit bij je die vroeger daar bij een patiënt heeft gezeten. En dat wil je niet! Nee, dat wil je absoluut niet mee gaan maken.

Laat het een duidelijke waarschuwing zijn.
 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME | | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie