Het Spookhuis "Sas van Gent"

The Ghosthunter is de ontdekker van het Spookhuis Sas van Gent (1996)Nieuwe website Spookhuis Sas van Gent

Extra! Foto overzicht Spookhuis Sas van Gent

https://www.youtube.com/watch?v=M_INwZtYEWA  The End Film

 

https://www.youtube.com/watch?v=M_INwZtYEWA     FilmDe laatste film van The Ghosthunter over Spookhuis.

Dit is een heel leuk onderwerp geweest om te doen en vooral om de waarheid te achterhalen of het ook werkelijk klopte wat paragnosten gezegd hadden. En dat het er spookte dat was bekend. Opnames met de Media die werden gemaakt ieder had wel een eigenaardige ervaring beleefd en hoe sceptisch de Media ook was ieder had zijn eigen probleem die dag. Dit spookhuis heeft Internationaal de aandacht gehad, radio, t.v., dagbladen ze waren er allemaal uit Nederland en België.

Verslag in het kort : (1996/97)

Het stond al 46 jaar leeg het grote herenhuis op de grens met België.Iedere rechtgeaarde bouwvakker had hier toch zijn handen zien gaan jeuken om dit op te knappen! Maar nee er gebeurde niets,al die jaren niet.

Toen reed ik op een avond er langs en knipte een pak foto's van het huis.Het schemerde al dus ik had van zelf al een spook effect. Maar toen ik uit de doka kwam en de foto's bekeek zag ik dat er 1 voor het raam zat, terwijl er helemaal geen vloer of dak meer op het gebouw zat.

3 Paragnosten gingen opmijn verzoek polshoogte nemen en de foto's bekijken. Hierop stonden veel aanwijzingen en alle 3 gaven zij hun antwoord: (Tussen haakjes is de achterhaalde en uitgezochte waarheid !)

 

Soldaten gezien om het terrein
( Er zijn in de oorlog 40/45 - Drie Canadese soldaten in een tankopgeblazen, pal voor de deur van het Spookhuis )

Mooie tuin met veelbomen en planten waaronder zeldzame (Had de mooiste tuin uit de omgeving)
Dit had ook een 2e paragnost gezien. Allen zagen een man met baard en baret voor het raam (De oude directeur die daar woonde droeg een baret en had een baard.)

Ik zie niet 1 vijver maar meerdere / (Ook dit klopte het waren er 2 )

Ik zie een oprijlaan in een 8 vorm / (Dit klopte ook Ik ontdekte in het Gemeentehuis van Zelzate een oude luchtfoto van meters groot en hierop stond het Spookhuis met de vijvers en oprijlaan)

Ik zie bruids kleren /(Klopt.het was een geliefd object voor bruids reportages)

Ik zie uniformen op het terrein / (Klopt er was in 1946 een scouting in het huis )

Man met baard had een stijf been / (klopt: hij had een houten been)

Alles wat er gezegd is heb ik bevestigd kunnen krijgen en kunnen achterhalen,iedereen die heeft meegewerkt aan dit Spookhuis heeft wel een aparte belevenis gehad! Ik wist toen in 1997 nog niet wat mijn ontdekking in Sas van Gent en verre omgeving teweeg zou brengen.Met de Crew van Votac uit Mechelen (B) kreeg ik bij aankomst bij het Spookhuis deze foto's ,ondanks dat de Crew al eerder had geprobeerd om foto's te maken en dit niet lukte waren mijn 2 eerste foto's al raak. Het leuke van deze Lichtbollen is dat zij in beweging zijn ,dit is duidelijk te zien aan het staartje horizontaal er achter.

Het is nu zo'n 8 jaar geleden dat ik het Spookhuis Sas van Gent Ontdekte en heden ten dage spookt het er nog steeds (zie de foto's met Lichtbollen in beweging - Orbs) Vele bekenden uit de Media hebben het Spookhuis bezocht met mij en er is in ruime mate belangstelling voor en nog steeds. Maar door de bekendheid is er ook belangstelling  door anderen die niet goed weten waar ze mee bezig zijn. 's nachts geesten oproepen etc. en dat moet niet ! Laat het met rust .Ga er niet heen zonder dat er iemand bij is die verstand van zaken heeft.De kans dat je iets negatiefs mee neemt van uit het Spookhuis is dan ook meer dan 75 % . En is dat het je waard ? Ik denk het niet. Het is en blijft gevaarlijk. Occulte dingen doen in dit spookhuis is in feite gelijk aan glaasje draaien ! Je bent gewaarschuwd.

Eén dag later met de Wereldomroep Radio voor het programma Dutch Horizons en het was koud maar een heel heldere nacht zonder mist of iets en toen kreeg ik de volgende foto's ; de opname dag was : donderdag 10 maart 2005 's avonds.

Deze foto genomen in het spookhuis van Sas van Gent is er aan de linkerkant van de foto een enorme mistnevel te zien.

Terwijl het toch een heldere nacht was! Nergens was ook maar iets van mist te ontdekken.

 

Gelukkig dat ik 2 foto's achter elkaar nam in de nacht, deze laat dan ook héél duidelijk zien de mistnevel op de 1e foto terwijl een paar seconden later het geheel verdwenen is ! Ook is er op de 1e foto duidelijk te zien dat het uit het kelder raam komt.

We liepen om het Spookhuis heen en ik voelde op een gegeven moment ogen in mijn rug net of er iets achter mij gebeurde ik zei nog tegen Ilona, voel jij ook wat achter ons ? Ik draaide mij om en knipte en dit was het resultaat. Toch leuk van de opmerkelijke foto's.


Vrijdag 11 maart 2005 - opnames met de Studenten Radio Utrecht. ('s Avonds)

Het regende pijpenstelen dus foto's die avond taboe want dat wil niet en zeker niet in het Spookhuis want het regent binnen net zo hard als buiten en aangezien die camera toch niet waterdicht is houden we het spulletje maar droog. Néé we gingen iets anders doen. In het Spookhuis staan zonder zaklampen en gewoon in het duister horen en zien wat er gaat gebeuren, nou en dat is ook leuk hoor!

Als je heel rustig staat en observeert dan hoor en zie je dingen waar je normaal geen aandacht aan besteed omdat het te druk is. Jaii Lana en Jeroen stonden te kijken en luisteren .Jeroen die niet zo gevoelig is hoorden en zag ook dingen. Jaii Lana was gevoeliger voor de Paranormale Activiteiten en wat ik zag zag zij ook. Schimmen door de kamer , ze hoorden iemand lopen ,ze voelden dat er iemand naast haar kwam staan en ook Jeroen voelde dit.Alleen ik dacht er niet zo gauw aan maar Jaii Lana had zich helemaal opengesteld en liet alles op haar inwerken. Ik zag nog een paar knal rode ogen en wist dit is niet best, van zo.n Entiteit wordt je niet vrolijk.

Maar na een uur te hebben waargenomen in de regen zijn we naar huis gegaan naar de warme koffie want koud was het. We komen thuis en Jaii Lana laat iets horen wat zij op de opname apparatuur heeft gekregen ,iets loopt over de balken heen en direct voelde ik een krachtveld bij haar Hééé hoe voel jij je ?? Niet best volgens mij. Nee heb een apart gevoel en kan dit niet plaatsen , nee maar ik wel! We gaan er even eentje uithalen bij je . Die is meegegaan. Ik trok hem er uit bij haar en ze merkte direct het verschil , en toen ze dit wist schrok ze toch wel even dat dit zo maar kon gebeuren.

En daarom waarschuw ik nu nog eens , ga niet met een stel vrienden op zo'n plek kijken of iets anders uit halen , de kans dat je dit oploopt is erg groot aanwezig en dan zit je er mee ! Ik heb de capaciteit in huis om een zwaar negatieve Entiteit er uit te trekken bij mensen maar dat is zeker niet aan iedereen gegeven. Dus pas op !!

Opnames O Radio Antwerpen
en de Mediums Isabelle uit België en van uit Engeland Allison. (25-03-2005)

Het was een heldere avond en de mediums voelden van alles. Er stond binnen een vrouw naar ons te kijken en toen we om het gebouw liepen voelden zij de ogen in hun rug die ons volgden .Het was weer een vrij heftige avond en ik trok de volgende foto's welke aangeven dat het Spookhuis Sas van Gent zijn naam eer aan doet.
Allemaal kracht en energie velden op de foto en dit terwijl het een heldere nacht is!

OPMERKELIJKE FOTO'S:Dooie kraaien zijn er momenteel aanwezig in het spookhuis van Sas van Gent.
Dit komt omdat er zwarte heksen hun rituelen daar houden.
Des te meer een waarschuwing daar weg te blijven.

Het ligt er momenteel bezaait met dooie kraaien.
Het is bekend dat zwarte heksen hier graag mee werken. Ook hebben er stukken vlees aan de muren gehangen en dat is weer iets voor satanisten hun ritueel. Vandaar dat de paranormale gevoelens gaan verstommen in het spookhuis, dit is een bekend gegeven, er gaat een doodse stilte heersen. Het terrein is aangetast.

Zoals de foto's laten zien is het niet pluis in het Spookhuis. Ik verzoek de jeugd dan ook er niet meer naar toe te gaan het is gevaarlijk daar! Laat ze met rust. Maar het zal wel tegen dovemans oren gericht zijn! Ik heb in ieder geval gewaarschuwd!

 

Er is een DVD gemaakt over het Spookhuis Sas van Gent.

Alle hoogte punten en paranormale aanwijzingen zijn meegenomen in deze DVD.
Ook het geheim van Sas van Gent wordt onthuld op deze DVD.

Belangstelling stuur een email

FILMS Sas van Gent       FILMS

https://www.youtube.com/watch?v=7RkQR6EOtBs     gaat deur dicht

https://www.youtube.com/watch?v=_iBKHMeiOpw  

https://www.youtube.com/user/DutchGhosthunter

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie