Chateau Sautou Sedan France

Michel Fourniret moordenaar van 20 moorden!

Chateau de Sautou, 2 kinderlijken gevonden. was van Michel Fourniret. Maar hij heeft 20 moorden op zijn naam staan!
Ook hier satanische rituelen en offers en uitgevoerd door Dutroux  en zijn aanhang.
Bij het bezoek aan dit Château (juli 2010) stond iemand met een bosmaaier te werken.
Het was of een broer of familie want hij leek als 2 druppels water op Michel Fourniret.
Het Chateau van de 20 moorden.

De bomen singel is veranderd met bomen. Waarschijnlijk ook hier intensief gezocht naar de lichamen door de Politie.
Bij de confrontatie werden we bedreigd! 

Wat op viel toen we de lange weg moesten bewandelen om bij het Château te geraken dat er voor het entree een heftig spanningsveld aanwezig was. Of wel er stond een verwelkomings comité van negatieven te wachten om te proberen om ons tegen te houden. Maar dat had ik al aangegeven dat dat zou gebeuren. Dan is er een stuk wat rustig aanvoelt alleen het bos aan de rechter zijde  dat is heel rumoerig. Daar hebben ze (Politie) de kinderen gevonden en 1 in een oude waterput.
Het hele gebied is wel aan getast door het Satanische krachtveld. Ook Dutroux is hier geweest en heeft de offeringen bijgewoond.
Maar als het goed gegaan is is de Satanische krachtveld verbroken. Want ook dit krachtveld straalde uit in een omgeving van plm. 10 km. in de omtrek en had een heel sterke band met Château des Amerois. 2 Mediums in St.Cecile konden precies op de minuut afzeggen wanneer ik in Sedan aan het werk was. En dat was een goed teken! Ik zelf heb het idee dat het allemaal in orde komt maar dat zal de tijd uitwijzen. Ik heb uitspraken gedaan die nog uit moeten komen. Dus even wachten. 

https://www.youtube.com/watch?v=QrZL9dRSlMw

 

Fourniret is veroordeeld tot levenlang. Ook zijn vrouw is veroordeeld want die heeft mee gedaan met meisjes te ontvoeren.