Spookhuis van Spijkenisse


Enkele jaren geleden is er een gasexplosie geweest in deze kleine boerenwoning en hierbij zijn de bewoners om het leven gekomen.
Ook enkele paarden en huisdieren hebben hier het leven gelaten.

     

Nu jaren later zeggen de inwoners van Spijkenisse dat er rare dingen gebeuren als je via het smalle landweggetje langs fietst.
Het horen van geluiden,er zijn mensen bij die al diverse keren een paard hebben horen hinniken. Overdag of 's avonds, maakt niet uit
altijd is er wel iets waargenomen! Tja dus dat moet maar eens nader onderzocht worden. Bij de middag van mijn bezoek aan deze locatie hing er veel verdriet, waren de ondanks de vries kou en wind toch een extra koude rillingen waar te nemen en op sommige plekken zelfs zeer heftig. Enkele dorsten zelfs niet eens mee om op het terrein te komen en bleven op veilige afstand op het landweggetje staan om zelfs daar door een spookhond benaderd te worden.

Bij de nachtopnames ging het er nog een beetje heftiger er aan toe.
Weer en paar buiten de hekken en ook die gingen van alles beleven, nog een paar knapen met mij mee en die wilden het liefst zo gauw mogelijk er van door en toen ik lekker in mijn uppie stond te filmen achter op het terrein van de kleine boerenwoning moest ik toch maar naar de jongens toe want die kregen tikken en klappen voelde de hond steeds tegen hun aan en midden in de nacht hoorde ik steeds maar weer van:" krijg de tieten wil weg hier". Jooooooost kom hier ! Heeeeelp !! Ik terug naar hun en ze zagen in het donker net zo wit als een laken. Toen ben ik maar even het huis ingegaan en heb maatregelen getroffen , daarna zijn ze niet meer aangeraakt. Maar een indruk heeft het achtergelaten die ze nooit meer zullen vergeten!Allerlei geluiden kwamen uit en om het huis. Iedereen die er bij was had een speciale ervaring. Zelfs enkele hoorden een paard hinniken, ook deze dieren zijn bij de brand omgekomen. En steeds weer die ronddolende spookhond er waren een man of 8 er bij aanwezig en iedereen heeft hem gemerkt. Toen ik stond te filmen in mijn uppie riepen 2 jongens dat ik moest komen, ze hadden het niet meer! De spanning liep steeds meer en meer op en het liefst wilden ze wegrennen. Ook op de film camera kwamen dingen in beeld.

   

Rechts bij raam staat iemand te kijken en op de zolder lichtbollen.

De Nacht:

Iedereen wou mee en iedereen wou het wel eens beleven, nou en dat gebeurde, er waren héél veel paranormale activiteiten waar te nemen. Onder hun neus werd de filmcamera ook nog even uitgezet, werden er 2 bij hun broek gepakt, kreeg er 1 een hand op zijn schouder en zagen we met zijn allen dat ondanks de vaste opstelling van de camera die gericht stond op de huiskamer dat er een licht  verscheen tot 2x toe. En dat was wel een heel duidelijke belevenis. Dus in het totaal duister kwam er op een gegeven moment licht in de kamer en dit terwijl ik net de positieve entiteiten had verzekerd dat ik hun zou helpen.

Die middag wist ik dat er positieve werden vastgehouden daar op die plaats.

Nou het was het nachtje wel, ondanks dat het zo heftig was vind ik dat ik maar enkele kleine dingetjes in beeld heb gekregen. Maar de mensen die er bij aanwezig waren zullen het niet snel vergeten. Een ieder heeft zijn eigen ervaring en was ik er niet bij geweest waren ze of van het terrein gejaagd of hadden ze het nooit een uur volgehouden.

Dat het Spookhuis van Spijkenisse zijn bekendheid heeft gekregen is ook duidelijk te merken dat er héél veel mensen en kinderen er niet durven te komen. Nu de zaak daar is aangepakt en ook de negatieve verwijderd zijn zal het voorlopig een stuk rustiger zijn, of dit zo blijft kan ik niet zeggen, want als de jeugd er weer allerlei spelletjes gaat doen dan is de rust weer verdwenen. Toon respect en laat het met rust die plek. Het heeft zijn geschiedenis en die is niet leuk!

Meer informatie vind u op: www.exorcistonline.eu

Bekijk ook de film van The Ghosthunter over het Spookhuis van Spijkenisse.

https://nl.youtube.com/watch?v=k8eZYHbUl30

https://www.youtube.com/watch?v=ck8wn1I9m5I

Ook op DVD verkrijgbaar
Bekijk de TrailerEEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie