Een merkwaardig Spook Cafe

Ze horen de Entiteiten lopen op de 1e etage van het Cafe. Ook worden er deuren dichtgegooid.


 

In verband met de privacy blijft de locatie geheim.

Het is niet zo maar af en toe dat er paranormale dingen worden waargenomen in het kleine café. Néé, het gebeurd geregeld, 3 keer per week is het raak.
De vaste klanten weten het, er loopt meer personeel in de rondte als dat er op de loonlijst staan. De woning boven staat leeg al tientallen jaren en toch is het bewoond. Je hoort ze lopen, heel duidelijk. Je hoort ze op de trap lopen. Je hoort de deuren dichtslaan en ook dat de buitendeur openstaat. Maar er is een bank op de 1e etage en het vreemde is dat de linkerkant stof vrij is!! En dat is een paranormale aanwijzing!

Het onderzoek ter plaatse:  Er is iemand doodgeschoten in het café, klopt dat?  Ja! Jaren geleden is er iemand doodgeschoten en toen heeft het café jaren leeg gestaan. de loop was er uit en er kwam niemand meer.
Bezoekers en vaste klanten waren geschokt nadat dit gebeurd was. Het hele dorp sprak er over. De zwarte sokjes, zoals de dorpsbewoners bekend staan in het dorp spraken schande en zijn massaal de kerk in gevlucht en dat herhalen ze nog wekelijks 3x per zondag.
Van achter de toiletten waar de trap zit horen de klanten hem van de trap lopen. Héél duidelijk.

Op de deur is een gezicht waar te nemen. Eigenlijk twee! Een mans persoon en een kop van een Duitse herder. Samen 1 geheel geworden bij de opnames.
Het bleek dat er 30 jaar geleden een man met een Duitse Herder heeft gewoond boven het café. Deze heeft zich opgehangen op zolder.

Het Café:

Het is een doorsnee café, zou ook een bruin café kunnen zijn. Wat opvalt is dat het al een oud gevalletje is. Scheuren in de muur  en heb het idee dat als je een glas bier stevig neerzet er een paar stenen uit de muur vallen.
Het is ook heel gehorig het gebouw en de buren hebben de caféhouder er op aangesproken dat er 's nachts iemand van de trap liep.
Alleen er woont niemand! Of er woont iemand al jaren die nog nooit huur heeft betaald. Het is bijna voorgekomen dat het zo'n herrie was dat ze de politie wilden bellen. Nou die had ik voor geen goud willen missen. Dan hadden ze me weg kunnen dragen van het lachen.
Kortom het spookt en het spookt heftig en dat zorgt er ook voor dat het café niet draait!
Het is niet de persoon die dood geschoten is in het café, néé die is het niet die is daar niet achter gebleven.
Maar ja wat is het dan wel ?

De Woning er boven:

Vreemd!! De linker kant is bijna stof vrij! Zou die daar zitten 's nachts? Dit valt direct op. Het laatst dat er is schoongemaakt is na de oorlog   Dit fenomeen komt vaker voor. Het kan of stof veroorzaken, bijvoorbeeld net schoon gemaakt en een half uur later ligt er weer stof op. Of het is juist stofvrij.

Drie grote vertrekken en een trap naar boven.
Wat het  verhaal nog bizarder maakt is dat als er dingen verdwijnen van uit het café dat het boven op de 1e etage wordt terug gevonden.
Zoals laatst een bos met sleutels die zoek was en toen het café ging sluiten stonden ze daar alle sleutels weg. Ze hebben de deur achter hun dicht getrokken nadat ze plm. 3 uur lang de sleutels hebben lopen zoeken die altijd op hun vaste plek hingen.
3 Dagen later kwam ze toevallig boven om dat het gordijn naar beneden was gevallen en wat schertst haar verbazing; bij het raam waar de vitrage naar beneden was gevallen lag haar bos sleutels!!
Nou toen is ze er achter gekomen dat het Café en de woning niet klopte er was wat ! Het Spookte!! Nu wil ze niet meer boven komen, ze durft niet meer. Als er weer iets weg is dan moet haar vriend in de woning boven gaan kijken en meestal wat ze zoekt is daar terug te vinden.

   

Maar dit zijn dingen die je vaker tegenkomt. In de parapsychologie is dit een bekend fenomeen. Ook dingen die verschuiven. En geloof me of niet maar een zware eikenkast is voor een entiteit geen probleem. Ik hoop ooit nog eens er bij aanwezig te zijn als zo iets zou gebeuren. Joh dat zou een kick geven.
Maar waarom staat de buitendeur dan af en toe open? Wat is zijn bedoeling hiervan ? Al zit het slot er op, de deur staat open!
Ook dit fenomeen heb ik al eerder gehoord. Het schijnt een veel vaker voorkomend iets te zijn.


In de hal van de 1e en 2e etage horen zij hem ook. De trap naar boven hier hing hij na de zelfmoord.

De Zolder

Een heel apart gevoel. Eén grote ruimte met overal spanningsvelden, best heftig. De spanningsvelden veranderen steeds. Het verplaatst zich. Maar ja dat is weer heel goed te merken  en te horen als hij heen en weer loopt.
Maar wat is het nu? Op de volgende foto zie je de zolder met een trapgat. Vroeger 30 jaar geleden heeft zich iemand op gehangen boven dit trapgat. Een touw via de grote balk en zo zelfmoord gepleegd.
Nou en hij is het die loopt te spoken. Nu nog steeds na 30 jaar. In feite gaf de foto beneden de aanwijzing 1 foto met 2 gezichten!
De man en de hond.


De plek waar hij zich heeft opgehangen, de zolder 30 jaar geleden.

Laats was hun pitbull mee en toen die in een keer iets zag had die het gehad en ging lekker naar beneden, weg was die. Hij had iets gezien en waargenomen en het interesseerde hem totaal niet meer de woning. ( Het is bekend dat dieren zoals honden en katten dingen kunnen zien en waarnemen.) Ook vogels en vooral papegaaien en parkieten gaan tekeer als een gek als zij iets van een Entiteit waarnemen. Dus een bewezen feit, dieren kunnen er op reageren.

Het trappenhuis.

Een brede hal met aan het eind een trap naar boven. het is oud de planken kraken.
Ook hier worden paranormale activiteiten waargenomen. Meerdere keren per avond komt er een entiteit die de trap oploopt en of af loopt.
Ze kunnen het duidelijk waarnemen.
 

Dit is de bewuste trap waar ze hem horen lopen. Achter bij de witte betonblokken zitten de toiletten. En dat is heel gehorig dus zodra er iets is horen ze dat direct. De ene keer harder dan de andere keer.
Ach en zo heeft ieder huisje zijn kruisje.

www.exorcistonline.eu
 


 

EEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie