•  

   
   


   


  Spookhuis Brussel
  Verslag ter plaatse

   

  Je komt er langs en wil toch even snel dit verhaal mee nemen.
  In een buurt nabij het Hilton Hotel staan huizen uit de 17e en 18e eeuw. Je voelt de paranormale aanwezigheid in de buurt maar ook van de huizen zelf. Maar ook de buren is het opgevallen er zijn spook verschijnselen.  Het spookhuis van Brussel. Ramen open en weer dicht. Niemand thuis want ze zijn op vakantie.

  En 1 van die huizen was een opmerkelijk verhaal maar ook een bijzondere gewaarwording! Dus de camera er op van uit de losse pols.
  De buurman: Die mensen zijn op vakantie naar Zuid Amerika maar ondanks dat er niemand is gaat af en toe het licht aan en uit in de kamer.
  Dat valt me op  als ik 's avonds laat thuis kom.
  Die mensen gaan vaker een langere tijd weg en er is niemand die op hun huis past om de plantjes water te geven. Nee niks van dat alles.
  Maar omdat mij die rare dingen steeds opvallen met dat licht en zo had ik laatst wel een heel rare ervaring.
  Het was weer zo'n warme avond en wat gebeurde er. Het raam en de deur stonden wagenwijd open! Vreemd niet?

  Maar nog gekker omdat het me niet los liet en ik toch vond dat het op een soort van spookhuis ging lijken ging ik een uur later weer eens kijken aan de voorkant. Ik woon namelijk aan de achterkant.
  En je raait het nooit de deur en raam waren weer dicht! Nu een klein lampje wat branden en terwijl ik sta te kijk gaat dat ook uit!
  En echt er was niemand in die woning.
  Trouwens de buren is het ook al opgevallen dat er dingen gebeuren in dat huis.
  De buurvrouw van hier naast heeft ooit eens een paardenkoets met 4 paarden door de straat zien gaan. Op de bok van de koets zat een oude man en het vreemde was dat zijn gezicht niet zichtbaar was.
  Tja zij ziet wel meer dingen over straat lopen en ook zij zegt dat het huis niet klopt. Zij noemt het een zeer onplesant spookhuis.

  Er zijn meerdere plekken in de straat waar paranormale activiteiten zijn waargenomen.

   https://www.youtube.com/watch?v=x5RNMOdRhTo

   

  Het is laat al en we staan voor de deur te kijken. Het is warm die nacht net alle opnames afgewerkt, het een beetje zat aan het worden, ik wou weer naar huis gaan toen opeens naast me een stem klonk: kijk nou! De deur en raam staat weer open. Tja en toen was er een nieuw onderwerp geboren.
  Komt er ook nog een duister figuur langs wat in alle auto's loopt te kijken en die we bijna lachend op de camera hebben staan en dan ineens na het filmen van het straatje zegt buurman kijk nou, alles is weer dicht. Ik brommen want het gebeurde precies op het moment dat mijn camera door de straat aan het filmen was, ik had een stukje gemist, wellicht een uniek stukje met wellicht een Entiteit in beeld.

  Ook de naaste buren hebben last van spook verschijnselen.

  Nou het verhaaltje klopt wel "Brussel was eens een bruisende stad" en als iedereen slaapt kom je juist die dingen tegen die je overdag niet kan zien. Brussel heeft wat!

   

  EEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER

   

  Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
  Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
  used with permission and/or here for review purposes only.
  Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

  THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

  Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
  Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
  Firefox met
  IE VIEW 0.86 extensie