Het Spookhuis van Malaga

En van de meest bekende Spookgebouwen in Malaga! Iedereen kent het en niemand heeft een verklaring voor wat daar gebeurd. Het gebouw wordt gemeden en de dorpsbewoners lopen er met een grote boog om heen. Er is al een parapsychologisch onderzoek geweest, Priesters zijn er ter plaatse geweest en niemand heeft een verklaring voor de vreemde dingen die daar gebeuren. In de tunnels zijn kinderen gemarteld en vermoord en dat allemaal omdat de industrieel die daar woonden een fanatiek Satanist was. En nu: nu gaan ze er een Hotel van maken. Nou fijne vakantie!En dit wordt een Hotel. Het personeel is al aanwezig
en staat te popelen om u te mogen ontvangen.

En van de meest bekende, nee beroemde Spookgebouwen van Malaga. Entiteiten op foto, geluiden en video beelden. Ook vrachtauto's zijn door het wegdek gezakt en er gebeuren de raarste dingen! Ongelukken, mensen hebben er klappen gehad en ga zo maar door. De zwarte schimmen vliegen door het gebouw en de tuin. Bezoekers aan het gebouw kregen spontaan nachtmerries. En zijn er spontane Geestverschijningen waargenomen.

Een Orbje in beeld in de stal.

Er zijn allemaal tunnels onder het gebouw aanwezig. En er hangt een Satanische stilte in het hele gebied van enkele kilometers.

Mensen praten er over, begrijpen doen ze het niet. Maar er is daar wat van de Duivel zelf. Spanningsvelden en doodse stilte in het gebied wisselen elkaar af. Niemand heeft er een verklaring voor!

Bij de foto opnames komen er krachtvelden spontaan in beeld. Het is een zr heftige locatie.

Het verhaal gaat over de twee grootste en belangrijkste families van Malaga die oprichters van de textiel en staatindustrie waren,maar helaas ook lid van een satanische secte. Er verdwenen regelmatig jonge meisjes uit na bij liggende dorpen die volgens zeggen in de verborgen tunnels tussen de cortijos van de 2 families werden gemarteld en vermoord.


Ieder land heeft wel zijn eigen spookhuis wat heftig is. Zo ook Malaga. Mensen begrijpen het niet en al geloof je nergens in maar je komt in de buurt van dat gebouw dan krijg je een heel raar gevoel over je. Angsten, verdriet en woede zijn de ingredinten die het complex uitstralen. Ook zijn er EVP geluiden meerderenmalen opgevangen en Entiteiten op video vastgelegd. Een lugubere plek om te verblijven.

EEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie