GSBN Televisie Rotterdam Spookhuis St. Anna ter Muiden


Dit Landhuis is vroeger van de R.K.Kerk geweest en heeft een functie als tehuis voor kinderen en wezen gehad. Nu vervallen en misbruikt voor een plek om glaasje te draaien en zwarte heksen rituelen. Niet gek dat het er spookt en het is dan ook  best heel heftig te noemen en niet alleen binnen maar de gehele tuin is er bij betrokken. Ook de bijgebouwen op het terrein voelde heftig aan. Toen we met 6 man het terrein betraden had iedereen al zo iets van tjonge, er drukte gelijk een zwaar gevoel op de borst en iedereen wist dat het weer een spectaculaire nacht zou worden. Het kon niet missen ,hier kwamen beelden uit.

Achter de grote struik is de ingang waar je in de grote hal terecht komt , ook hier is het een komen en gaan van negatieve Entiteiten. Tijdens de opnames van GSBN Televisie voelde de camera mensen ook steeds de aanwezigheid van Entiteiten en vooral het verplaatsen van locatie. Dan hier en dan weer daar ,maar steeds kwamen ook zij iets tegen of voelde zij een energie veld langs zich gaan. Nee het was beslist niet rustig te noemen en iedereen had er last van en voelde steeds weer wat anders. Ook niet verwonderlijk , wat daar in dat gebouw zich allemaal heeft afgespeeld en nog afspeelt af en toe.

In de oude Kapel bij het landhuis is het ook niet pluis muur teksten etc . verklaren al dat ook hier Geesten zijn opgeroepen. Tevens zijn er heel veel vleermuizen in het gebouw aanwezig en gaf een speciaal effect op de nacht camera's.

In de kelder wordt regelmatig glaasje gedraaid en andere occulte dingen gedaan. Het is dan ook één van de meest bezwarende plekken van het gebouw. Ik had hier in de kelder waar een laag water in staat een mooie Orb in beeld , was enthousiast en de vreugde verging vlug toen ik ontdekte dat ik de rode knop van de opname niet had ingedrukt. Weg beeld.

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie