Spookhuis St.Anna ter Muiden (Sluis)

The Ghosthunter ontdekte dit spookhuis. 1998

 

Bekijk de filmtrailer 2011

 

Bekijk de extra foto overzicht

De nieuwe foto's © 2011  Entiteiten voor het raam!

Er staan 2 Entiteiten voor het raam op klaarlichte dag.

Spookhuis St.Anna ter Muiden. © 2011

April 2008 zijn er nieuwe opnames gemaakt met Omroep Zeeland Televisie.

Hierbij zijn onverklaarbare geluiden op de Filmband gekomen.
Terwijl de Crew in de Kapel was en de camera stond opgesteld in de hal richting de kelder trap kwam er ineens een raar geluid op de film. Het leek net of er iets aan de microfoon zat te rommelen.
Het was niet de wind want dat kon niet, het waaide niet die avond. Het geluid werd steeds sterker en op een gegeven moment kwam er een harde tik en dit terwijl er niemand in de buurt was.
Een stuk verder op de film komt er een heel korte lichtflits op de film. Ook toen was er niemand bij de camera!
En bij het verhaal wat ik vertelde over justitie en de beelden die zij niet begrepen waar een media bedrijf aan te pas moest komen; of zei misschien er een antwoord op hadden waarom er iemand zo in één keer uit het beeld was verdwenen, op dat moment dat ik vertelde van een op de film vastgelegde persoon na 10 meter compleet uit het zicht was verdwenen op dat moment lijkt het net of dat gedeelte van het geluid van de film wordt gehaald. Er ontbreekt een stuk geluid!
Dat zijn onverklaarbare dingen waar geen antwoord op is.

 

     

1e Foto een Orb en 2e Foto - 4 seconden later is die verdwenen.

     
 
Veel onderwerpen blijven nog al eens liggen en op een gegeven moment wordt het opgepakt om er een speciaal onderwerp van te maken. Deze foto opname is gemaakt in 1999 en jaren heeft het op de plank gelegen tot nu. Want dit onderwerp is in feite een waarschuwing, blijf daar weg het is extreem; zelfs gevaarlijk negatief! Nu zijn er ongelukken gebeurd, zowel in St.Anna ter Muiden als in het Spookhuis Sas van Gent en dat is niet de bedoeling. Al vele malen is deze plek door mij bezocht en ook diverse Film Crews en Televisie zijn er bij aanwezig geweest. Ik heb altijd iedereen gecheckt of ze geen negatieve energie bij zich hadden en het steeds bij hun weggehaald. Ook is daar door een Entiteit geroepen op de filmband als EVP geluid: "Het is hier verschrikkelijk Joost"  (Zie de video stemmen). Nou en daar heeft die gelijk in!Het Spookhuis St.Anna ter Muiden (Gem.Sluis)

Het Spookhuis van St.Anna ter Muiden onder de rook van de gemeente Sluis in Zeeuws Vlaanderen is een speciaal spookhuis. Er zijn daar rare dingen gebeurd! Er is glaasje gedraaid in de kelders. Maar ook Wicca's hebben er zitten knoeien, letterlijk en figuurlijk. Er hangt een enorm spanningveld door het hele gebouw en de oude Kapel voelt ook niet vriendelijk aan. Windvlagen, krachtvelden alles loopt er langs je heen. Het terrein is vervloekt! Ook negatieve Heksen zijn daar aan het rommelen geweest en willen op die manier hun eigen stukje terrein veroveren, alleen het is puur negatief! Dat ik dit onderwerp nu pas aanhaal is dat er mensen zijn geweest die het gebouw betraden en iets extra's meekregen in de vorm van een negatieve Entiteit die héél veel last heeft veroorzaakt. Dit komt door de vervloeking. En dan werkt het als een olievlek die steeds groter wordt en er steeds meer mensen bij gaat betrekken die er last van krijgen. En heb je dan de kennis niet in huis om direct te reageren dan is het mis! Je gaat het vanzelf wel merken dat het niet klopt. Het begint bij de nek en schouders Maar was niet iedereen gewaarschuwd? Paranormaal jagen kan héél gevaarlijk zijn als je er geen verstand van hebt!

    
   

     


Met name de kelders voelen heftig aan! Maar daar is het immers ook gebeurd de rituelen met Wicca's en Heksen. Er staat ook niet voor niets in de gangdeur naar de kelders "Welcom to Hell" Niets vermoedend op de muur geschreven met ver strekkende gevolgen! Ze wisten toen niet waar ze zich in hadden verwart. Ik heb ook bewegende beelden gehad in deze kelder!

  

Uit deze ruimte is Olli van TMF TV gevlucht. Heftig ontdaan rende hij midden in de nacht weg uit het spookhuis. Bij de rechter foto is de gang te zien waar het EVP geluid op de film camera kwam "Het is hier verschrikkelijk; Joost" Dat geeft al aan dat er meer is gezien de bijzondere waarschuwing die wordt gegeven door een Entiteit.

Zie ook de filmpaginaBij onderzoek oude altaar voelde ik ogen in mijn rug! Ik draaide mij om en knipte en zag de Orbjes.
De journalist van Dagblad Trouw zag mijn reactie en voelde ook iets.

  

  

Theelichten, zwarte en rode kaarsen.- update:juni 2007In de Kapel is een Satanische sekte bezig geweest met hun rituelen en ook deze ruimte is er niet vrolijker op geworden. Je wordt aan alle kanten in de gaten gehouden en gevolgd waar je naar toe gaat in het gebouw tot zelfs het buiten terrein is aangetast door negatieve energieën. En ondanks de waarschuwingen rent iedereen er weer naar toe. Het liefst met een clubje bij elkaar dan zijn ze ook niet zo gauw bang. Maar door de 30 jaar ervaring heb ik deze foto's in mijn eentje gemaakt, in alle rust en lokaliserend  wat er nu precies aan de hand is in dat spookhuis.

  Juni 2007 de kelder staat verder onder water en de oude plek waar glaasje gedraaid is staat onder water.
Maar de krachtvelden zijn nog aanwezig.


In deze ruimte is meerdere keren glaasje gedraaid en geesten opgeroepen. Vanaf 1999 ben ik er verschillende keren geweest en steeds worden er geluiden waargenomen in deze ruimte. Ik hoef dan ook verder niet uit te leggen hoe heftig het hier is. De rechtse foto laat een eenvoudige tekening zien die is gebruikt bij geesten oproepen. Bij verdere bezoeken aan het Spookhuis en in bijzijn van verschillende mensen werden er een paar misselijk in deze kamer. Ook is het een keer voorgekomen dat iemand in één keer heel agressief werd, zo van uit het niets! Zijn de mensen dan zo onwetend over de negatieve krachten van uit de paranormale wereld?Ook op de beneden verdieping van het spookhuis aan de andere kant van de kelder ligt deze grote zaal. Ook hier hebben zich dingen afgespeeld niet alleen in het heden, maar ook in het verleden! Het is een weeshuis geweest van de kerk en mijn stellige overtuiging is dat de nonnetjes niet zo vriendelijk waren. Ook deze gevoelens van verdriet en ellende zijn waar te nemen op deze locatie, en met name de douche ruimte.
 

  

Het is een luguber gebouw wat héél veel ellende teweeg kan brengen als je van deze plek een negatieve energie meeneemt. Maar dit kom je op meer plekken tegen. Zodra een spookhuis de bekendheid heeft gekregen dat gaat iedereen op pad, ze willen het zien, ze willen het meemaken. Bijvoorbeeld net zo iets als St.Anna ter Muiden is het Spookhuis van Sas van Gent. Ook hier zijn de Satanisten en Zwarte heksen aan het rommelen geslagen. Alleen deze groepen weten wat ze bewust doen ook naar anderen. Het is toegeëigend en zij willen er de baas zijn. Het is hun territorium. Vandaar het gevaar waar ik altijd voor heb gewaarschuwd. Paranormaal kan héél gevaarlijk zijn. Heb je de kennis niet in huis dan heb je en probleem, een groot probleem.

Dus een ieder moet het voor zichzelf weten wat hij gaat doen!
Dit Spookhuis heeft veel aandacht gehad in Pers en Media.

A.N.P.-PZC-BN De Stem-Omroep Zeeland-Dagblad De Telegraaf-RTL 4 in het land-RTL 4 Nieuws-Dagblad Trouw.-De Limburger,-Nieuwsblad vh Noorden e.v.a.

Bekijk de film van The Ghosthunter over St.Anna ter Muiden.

 

 

 

 

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie