Paranormale startpagina van The Ghosthunter

Oude Mijnenveger haven Antwerpen
Veronica De Norderny spookt
Veronica De Norderny spookt
Paranormaal hondje
Chateau Des Amerois Castle Mother off Darknes
Spokende ambulance
DVD Shop The Ghosthunter eigen werk
The Ghosthunter België
Het spookhuis Sas van Gent eigen website
Kasteel Mesen in Lede
Salve Mater ziekenhuis Lovenjoel
YouTube The Ghosthunter Movie
You Tube Dutch Ghosthunter
DVD Shop The Ghosthunter eigen werk
Heel veel foto van The Ghosthunter
The Ghosthunter zijn foto albums
The Ghosthunter op Vimeo
The Ghosthunter nieuwe website
Paranormaal TV Website
DVD Shop eigen werk
NIEUWE website The Ghosthunter
Nieuwe website The Ghosthunter
Diverse linken,
Paranormaal TV is een geheel onafhankelijk TV station (2004) gericht op paranormale onderwerpen. het zijn waargebeurde verhalen eerlijk gebracht zonder enige vorm van sensatie of trucages. De redactie selecteert de onderwerpen ook op vreemde zaken, mysteries en overige verhalen, sages en legendes.
Prachtige opnames in de Dom van Trier in Duitsland met een warmte camera door The Ghosthunter! Op klaarlichte dag verschenen er 2 Keurvorsten van de kerk op de foto! Echt een super opname. Het leuke is dat ze al meer dan 1000 jaar overleden zijn. Eén was positief en de ander was negatief. Zie de tempera- tuur verschillen. Ze stonden vlak bij elkaar er zat 5 meter tussen. TOP Fotografie !!
Wil je contact opnemen?
Eén van de mooiste websites van The Ghosthunter is The Ghosthunter Televisie. Hier staat allemaal films en fotografie van paranormale activiteiten op. De onderwerpen op de site zijn zonder trucages ! Entiteiten in beeld . 1996 - 2018, Nu meer dan 650 onderwerpen van The Ghosthunter en meer dan 1400 films. Dat is het resultaat van de paranormale onderzoeken.
Originele opnames
© Copyright
Voor Paranormaal TV zoeken zij nog redactie medewerkers. Vindt je het leuk om mee te doen en te helpen meld je dan aan .Kan via het email formulier op deze pagina of op Paranormaal TV Doen is leuk !
The Ghosthunter Televisie
The Ghosthunter
The Ghosthunter oude site
Paranormaal Televisie op YouTube.
The Ghosthunter is niet verantwoordelijk voor het anoniem afzeiken van medewerkers, films en onderwerpen op Internet. Van de vele miljoenen mensen die onze sites bezoeken is dit een handjevol dubieuze figuren die het leuk vinden om ook andere mensen te beledigen. Commentaar die worden gegeven als reactie op onze websites en niet correct zijn worden direct verwijderd en geblokkeerd! Nieuwe filmproducenten die nu samenwerken met The Ghosthunter zijn nog op zoek naar nieuwe medewerkers voor opnames in Team verband belangstelling? Neem dan contact op via het contact formulier. Woon je in Nederland, België, Duitsland, Italië, Engeland of Spanje? Welkom. Wij werken aan een compleet nieuwe grote website van The Ghosthunter die wordt uitgebreid met ook onze eigen film documentaires van uit de filmstudio’s in Duitsland.
Wil je meewerken in de redactie van Paranormaal TV ? Meld je dan nu aan.
Kinderweeshuis in As (B)
© Copyright Auteursrechten TGH Film-Baraq 5 TV- alle foto’s, radio en films zijn beschermd door metatags info.
De website van The Ghosthunter.nl wordt opnieuw nagelopen en hersteld. Door het SSL gebeuren zijn er hier en daar wat fouten opgetreden en missen er films. Maar we zijn er heel druk mee bezig om het te herstellen zodat de website weer helemaal up to date is. Mocht je een ernstige fout tegenkomen laat het even weten, dank je. Gezien de website meer dan 450 pagina’s telt kan het wel even duren. Maar er staan nog genoeg onderwerpen op dus amuseer je. The Ghosthunter
NIEUW!! Baraq 5 TV Film Kelder Meer dan 1000 films !!