Oude Cement & Steenfabriek Oud Turnhout La Bonne Espérance


Dit was toch even een rare ontdekking in het donker!

Al wil  ons  de weg wijzen naar de ruďnes van La Bonne Espérance. Een verlaten cement- en steenfabriek langs het kanaal. “Ik rijd niet mee. Het terrein is bij nacht te gevaarlijk. Onlangs kocht Natuurpunt de vervallen fabriek op. De vereniging wil in de ruďnes een kolonie vleermuizen huisvesten.”

Vleermuizen. Dat klinkt alvast sinister. Joost is meteen enthousiast om te ontdekken of er nog iets anders fladdert. Op het jaagpad dat naar de fabriek leidt, doen we een lugubere ontdekking. Het modderige pad ligt bezaaid met afgekapte ledematen. Gelukkig zijn de armen en benen uit steen. Bizar. Dit belooft niet veel goeds. “Ik voel hier iets. Het is heel zwak. We zouden dichter moeten naderen”, stelt Joost. Helaas kan dat niet. Prikkeldraad verspert de weg. Toch voelt Joost van op afstand heel duidelijk een krachtbron. “Hier speelde zich ooit iets verschrikkelijks af”, herhaalt hij.

Op de terugweg passeren we een loze visser. De eenzaat vertelt dat vierhonderd meter verderop een boerderij staat. Ongeveer op de plek die Joost daarnet aangaf. In die boerderij sloeg de Kempense seriemoordenaar Peerke Verhaert op 1 februari 1968 gruwelijk toe. Samen met een kompaan slacht hij boer Jan Mijnendonckx, zijn vrouw en haar broer. Voor een buit van amper tweehonderd frank. Joost knikt instemmend. Hij wist niet dat we hier zouden halt houden. Hij heeft nog nooit van Peerke Verhaert en zijn moorden gehoord. Hoe hij dan de plek kon aanduiden? Joost mag het weten. Wij zijn weg!

Bron: Gazet van Antwerpen. 2011

Vreemde foto maar wel raak!! Ik voelde een aanwezigheid en op de foto staan 2 entiteiten rechts beneden.
Het vreemde was dat de camera weigerde en net of het tegen werd gehouden en toen toch een flits en daar was een heel donkere foto cies op de plek van de verschrikkelijke moord door
Peerke Verhaert.

Wat opviel was dat er verschillende krachtvelden aanwezig waren. Stefan en Al liepen door en ik en de fotograaf liepen achter op. Misschien wel goed ook want te veel dan voelt het niet zo best en snel.
maar hier en daar voelde ik aanwezigheid van Geesten. Je kon alleen niet achter het prikkeldraad komen en het was donker dus gevaarlijk. Hier en daar waren de krachtvelden heftig aanwezig maar op de foto ging het niet goed. Ik had een snapshot cameraatje bij me en die bezweek onder de donkere avond. 

Aan de linkerkant een krachtveld

Linkerkant foto een Orb te zien achter in.

ook hier een krachtveld duidelijk waarneembaar. Zelfs zo sterk dat het vreemd was dat het niet op de foto kwam.

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER |

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie