•  

   
     


   


  De Tempeliers Hoeve.  Anno 1100
  Een verslag ter plaatse.

  Het oudste gedeelte van de Tempeliers hoeve uit 1100

  Ik hoor het al denken, wat doet The Ghosthunter op een Tempeliers hoeve? Is dat Paranormaal?  "Ja" want er was iets en door dit kleine gegeven kwam ik op het idee om er meer van te maken. Een eigen onderwerp met gegevens die mij altijd in deze club heeft aangetrokken en bezig heeft gehouden.. Want zeg nu zelf de Tempeliers is een Hot item momenteel neem de Da Vinci Code alleen maar.
  De Paus heeft het afgepakt in 1283 en zich verrijkt met al de tegoeden en gelden van de Tempeliers die eigenlijk heel rijk waren.
  Maar ja Rome heeft wel meer fouten gemaakt. Niet alleen toen maar heden ten dagen ook nog steeds.
  Maar ja enkele voorbeelden te noemen; Neem de kloosters in Limburg, zo'n 400 waren er en nu? Bijna niets meer. Er staan er nog 24 compleet leeg. Ook dit is een gedeeltelijke schuld van de RK Kerk en hun aanhang.
  Wie kent ze niet de Internaten in Limburg? Kloosters waar kinderen verbleven en in plaats van een vrij en onbezorgd leventje voor de kleintjes waren er nonnen en paters die het wel even zouden regelen. Tot mishandelingen aan toe en dat is bewezen.
  Tegenwoordig zal niemand zijn kinderen nog toevertrouwen aan paters en priesters.
  Maar ja nog even en Rome wordt te koop aangeboden op Ebay tegen elk aannemelijk bod!

  Hoofdgebouw van de Tempeliers en de woning van de sergeant.(rechts)

  Foto 1: Bij het linkerstoeltje zat iemand te wachten! Foto 2: De oude Kapel van de Tempeliers.

  Maar nu de Tempeliers.
  Ontour in Belgie werd er geroepen stop!! Wat nou weer? Nou kijk eens een complete intact zijnde Tempeliers hoeve.
  Nou dat trok de aandacht, keren en er naar toe.
  Het eerste wat je tegenkomt op het terrein is de oude Kapel uit 1100 die grotendeels nog helemaal in tact is. Nieuwsgierig hoe het er binnen uit zou zien deden we de oude deur open en troffen een kleine kapel aan die deed denken of je gelijk in 1100 rond wandelde.
  Ik liep door de kleine Kapel en dacht hier is iets! Ik voelde een energie veld die niet van zijn plek kwam.
  Hé dat is raar er moet iets staan wat vastzit anders kan je die energie niet waarnemen.
  Al gauw had ik de indruk dat het met de Tempeliers uit het verleden te maken had. Ook kreeg ik het antwoord dat het niet puur negatief was maar hij had iets gedaan wat niet door de beugel kon. Iemand verraden?
  Daar moest ik toch meer van weten. Rustig gaan zitten, broeden wat er aan de hand was en toen ik het antwoord had heb ik hem op die plek weggehaald en rustig was het weer in de Kapel.
  Maar dit gaf wel gelijk het startsein om eens verder in het verre verleden van die Tempeliers te duiken. Een fascinerende wereld op zich!
   

  De oude paardenstallen van de Tempeliers.

  In Nederland zijn geen plekken meer die doen denken aan de Tempeliers. Hooguit een enkele oud klein boerderijtje, maar dat geeft bijna of niets aan informatie. Nee, dan Belgie daar zijn meer plaatsen waar de Tempeliers hebben gezeten.
  Zoals deze bijna in perfecte staat gebleven Tempeliers hoeve.
  Goed beveiligd, hun eigen dieren, hun eigen groente, niets ontbrak het hun aan voedsel.
  Als je over de hoeve loopt en diverse plaatsen bekijkt dan voel je hier en daar een krachtveld van uit het verre verleden.
  Gegevens komen boven, een graf van één van de Ridders met zijn echtgenoot begraven in de hoeve.
  Het oudste gedeelte is de lange witte schuur waar vroeger de dieren hebben gestaan. Aan de overkant hiervan stonden de paarden en deze 2 schuren zijn gelijk met het hoofdgebouw van de Tempeliers het oudste gedeelte van de hoeve uit 1100.
  Wat mij het meest interesseerde in de Tempeliers was het feit dat ze niet alleen de eerste bankiers ter wereld waren (uitvinders van de letter of credit) maar dat zij de juiste informatie hadden over de werkelijke gang van zaken over het mysterie van Jezus en Maria Magdalena! Zij was geen hoer! Nee is was getrouwd met Jezus en zij hadden kinderen. Alleen Rome heeft de boeken aan gepast zodat het beter in hun straatje zou passen.
  Neem de muurschilderingen van Da Vinci en dan de schildering van de apostelen er staat een apostel met zeer duidelijke borsten en een zeer duidelijk vrouwengezicht op de schildering. Als je dat ziet hoe kan je dan ontkennen dat het een vrouw is? Want dit was Maria Magdalena!!
  De Tempeliers hadden de bewijzen ze stonden op een perkament wat heel goed bewaard is gebleven. En als Rome daar achterkomt en hun eigen verhaal in de verdrukking komt dan wordt iedereen afgeslacht! Het einde van de Tempeliers, een zeer grove fout van Rome!
  Er waren meer dingen, verhalen en perkamenten met andere waarheden  die de Tempeliers wisten en bewaakten, maar ze hadden de juiste antwoorden want dat zou zo'n 1500 jaar later blijken.

  In plm. 2002 is er in Israel een opgraving gedaan en wetenschappers hebben de sarcofaag gevonden met de namen er op van Jezus en Maria Magdalena. Het uitgebreide team van onderzoekers, professoren en wetenschappers hebben vast gesteld dat dit de echte overblijfselen zijn van hun. Ook hier mee is dan een eind gekomen aan de wilde verhalen en geruchten.
  En je raait  het nooit!! Rome natuurlijk wie anders ontkent het bij hoog en laag dat dit klopt, ze vinden het gezwam.
  Maar ze vergeten één ding met de moderne apparatuur van tegenwoordig kan je heel veel terug halen.
  Er gaan veel meer geruchten, verhalen etc. over het oude en nieuwe testament. Ik ga hier verder niet op in maar weet wel dat als Rome zich zo op blijft stellen het gaat wankelen, het is al aan het wankelen. De kerken lopen leeg, ze staan te koop. Wie wil er nog priester worden, zeg nou zelf dan kom je ook wel eens zeer negatief in beeld!
  Kan Rome zich niet afvragen of er wellicht een veel hogere macht misschien ook boos is?

  Maargoed het had nooit mogen gebeuren met de Tempeliers. Te goeder trouw, hard werkend, beschermend en dan gaat in 1 keer het licht uit op 1283.

   

   

   

  EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

   

  Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
  Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
  used with permission and/or here for review purposes only.
  Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

  THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

  Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
  Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
  Firefox met
  IE VIEW 0.86 extensie