Paranormaal rondje Tilburg


Achter de watertoren van Tilburg ligt het oude klooster met begraafplaats van de Kloosterlingen en aangezien ik daar was en een snapshot camera in mijn zak had en ik het gevoel had dat er wel eens iets op de camera kon verschijnen , zoals mijn gevoelens aangaven, knipte ik een paar foto's en ging 's avonds ook nog even terug.

   

De Kloostertuin voelt rustig aan.

   

Op de laatste foto is op de voorgrond bij de heg een kleine Orb die in beweging is te zien.
Op dit moment voelde ik een aanwezigheid een Kloosterling. Samen gingen wij verder.De begraafplaats aan de Bredaseweg te Tilburg.

   

Vrij rustig kerkhof met alleen hier en daar een paar heftige plekjes.

   

Dit is een opmerkelijke foto: Dat heeft iedereen wel eens het gevoel dat je aangekeken wordt. Toch was er niemand op het kerkhof.
Ik heb hem uitvergroot op het gedeelte waar iemand staat te kijken zonder duidelijk in beeld te zijn, net of hij zich verstopte , maar toch duidelijk voelen dat er iets aanwezig is.

Het is geen opzienbarende reportage geworden maar wel interessant qua paranormale gevoelens. Want op de middag toen ik langs de begraafplaats liep en mijn ogen het terrein aan het volgen waren , stond daar ineens een Entiteit te wachten. Ik voelde hem duidelijk ,het was iemand van de kloosterlingen (positief) en vervolgens vervolgde wij samen onze weg langs het klooster.

De begraafplaats aan de Bredaseweg kenmerkt zich door de prachtige beelden die langs het kerkhof staan en dit trok me aan, dus hoofdingang in en eens kijken.

Je kan van die begraafplaatsen hebben die heel rustig en vredig aanvoelen. Deze begraafplaats heeft dit ook, alleen zijn er bepaalde plekken die juist onrustig aanvoelen en er zijn een 2tal plekken die heel onrustig zijn. Net of daar een strijd zich afspeelt tussen enkele Entiteiten. Wel trok ik een vreemde foto, alhoewel ik daar helemaal alleen was op het kerkhof trok ik een foto waar iemand voor een gedeelte opstond, net of die niet wou dat ik hem in de gaten kreeg. Maar bij het zien van de foto viel mijn oog er direct op en  wist ik genoeg! Daar was iets wat mij in de gaten hield!

's Avonds was het gesloten en liep ik er langs, het was donker en het zal bij het vier voor laatste beeld geweest zijn toen ik een enorm krachtveld voelde en van top tot teen in het kippenvel zat. Jij durft, dacht ik nog; en een paar tellen later had ik hem.
Een puur negatief gevalletje wat dus niemand meer lastig valt.  Ach heeft toch ook zijn charme in de donkere nacht.EEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie