De oude van Nelle fabriek die spookte.

Nico heeft er jaren gewerkt op de beveiliging van de oude fabriek.
Hij beleefde daar rare dingen, hij niet alleen ook zijn collega's van de bewakingsdienst hadden van die momenten dat ze het liefst maar geen avond dienst wilden draaien.
Deuren gingen spontaan van slot en stonden open.
Ramen hoewel dicht stonden 's morgens gewoon weer open.
Er zijn in het gebouw en er omheen dingen waargenomen waar niemand een verklaring voor heeft gehad. Langzaam zijn de gesprekken tussen Nico en zijn collega's op gang gekomen. Dit heeft wel een tijd geduurd want niemand wou voor gek versleten worden.
maar toen kwamen  de verhalen, iedereen had wel zijn eigen belevenis gehad.
Ze hebben entiteiten waargenomen, gewoon zien lopen op het terrein.
Er zijn stemmen gehoord en zelfs zo sterk dat ze op onderzoek uit gingen waar dat geluid vandaan kwam, alleen na het onderzoek kwamen ze tot  de eensluidende conclusie er was niks. Jaren heeft het voort gesleept . Eigenlijk om een gegeven moment toen ene Tom er over geen praten omdat die het zat was de rariteiten zowel overdag als 's nachts kwam de aap uit de mouw. Er gebeuren onbegrijpelijke dingen.
Er werden ook tikken in het gebouw waargenomen. Of ze hoorden iemand lopen. Ook is er iemand bij zijn naam geroepen op zijn nachtelijke ronde. En ene Wim is een keer bij zijn schouder gepakt door iets wat er niet was.
Eigenlijk omdat Tom er over is gaan praten kwamen de verhalen los. Niemand voelde zich op zijn gemak. Er waren er plekken waar ze niet wilden controleren als bewaking omdat ze een rot gevoel hadden op die plaatsen en met een boog er om heen gingen.

Het leuke van het verhaal is eigenlijk dat ik op diverse plekken in Nederland de verhalen heb gehoord over de van Nelle fabriek. Het is als een lopend vuurtje door Nederland gegaan en de meeste uithoek van het land riepen ze al "ben je daar al eens geweest".
Eigenlijk is het al een heel oud verhaal over de spook gebeurtenissen bij en in de oude fabriek. Maar ja vergeet niet dat er in dat gebied ook heel veel gebeurd is in het verleden. De 2e Wereldoorlog en Rotterdam hebben hun  sporen nagelaten.

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie