De spook toren van Varik


De toren van Varik staat bekend om zijn legende van de Dolende Ridder Steeske van Vanderick doolt nog steeds in en om de toren van Varik. Hij is van 1344 en woonde in een naast gelegen huis Varick ,dat vlakbij de oude toren lag.

In het verleden zijn er in de vloer van de toren nog een paar graven ontdekt waaronder die van de Dolende Ridder. Maar ! Loopt hij nog steeds te dolen door de toren ? Ik ging op onderzoek en kwam met een verrassend antwoord. "Joost vertel" !De Toren van Varik is uit plm. 1520. Via een kleine smalle trap kom je op de 1e/2e en 3e etage.
De naast gelegen woning heeft de bijzonderheid dat de keuken is gebouwd boven 3 grafresten. De Legende klopt ! De Ridder doolt daar nog steeds. Hij zit het meest op de 2e etage en in het buitengebied. Ik kwam er al snel achter dat zijn vrouw werd vastgehouden op de 3e etage met nog enkele positieve energieŽn , dit heb ik na afloop bevrijd en daar voor trok ik mijn foto's. Het is heel heftig in de Toren van Varik.!

   

De 1e foto is niets te zien en de 2e foto, 5 seconden later is er een Orbje te zien. Frappante foto.

   

Heftig op de 2e etage .De foto's spreken voor zich zelf. Hier zat de Dolende Ridder geregeld binnen ,wachtend op zijn vrouw.De 3e etage : Hier werd zijn vrouw vast gehouden met nog 4 anderen , deze heb ik kunnen bevrijden. 
De Dolende Ridder is uitgedoold en verenigd met zijn echtgenoot.

Tussen de opnames door ging ik buiten opnames maken en het meest verrassende was dat er een vrouw naar buiten kwam die een ontzettende druk op haar borst had. "Het lijkt wel of ik een hartaanval krijg " Nee hoor zakt zo af zei ik. 
Ik had al geconstateerd dat het heel heftig was in de gehele toren.
Na afloop was iedereen zijn energie kwijt, gesloopt kwamen ze naar buiten.
De negatieve energieŽn hadden alles afgepakt van de mensen die daar waren.Achter dit raam zit de keuken en onder het aanrecht liggen nog eens 3 graven.
De bewoners zijn er al aangewent geraakt. Af en toe horen ze gesnuffel "wat ruikt dat lekker"!

De Poppenkast van Robbie Dell'Aira (poppenspeler)

Het was zo verrassend die dag dat ik er helemaal vrolijk van werd. Er was een poppenkast !
En geen gewone maar een speciale. Robbie Dell'Aira die Kasteel Kenner /Historicus is, is ook nog poppenspeler en dan speciaal in Kastelen
en toen het gordijntje open ging verscheen daar The Ghosthunter in de toren van Varik.  Na de verbazing was ik nog net op tijd om de opname knopje ingedrukt te krijgen van de camera en de hele poppenkast op film vast te leggen. Goh , me eigen terug zien als een opgemaakte soeplepel met een jurkje aan en dan ook nog dat wat ik tegen kom in het donker in Kastelen dat blik ik in.

Orbjes in blik .Te gek.!! 

  

De Poppenkast (Robbie Dell'Aira) The Ghosthunter in de toren van Varik.Het publiek ging uit zijn dak ! Staande ovatie

   

Zelfs de Entiteiten zaten volop mee te genieten van de Poppenkast.Tot het moment dat ze hoorden dat ik ze inblikte.
Orbjes zijn te zien alleen is het een witte muur en dat geeft een beetje een vertekend beeld. Nou hij was leuk.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie