Het landgoed van Vigout (F)

Behorende bij het Chateau van "La Romageres" behoord het landgoed van Vigout. Ook dat stekje is niet pluis . Vroeger zijn daar dan ook dingen gebeurd die in de archieven zijn terug te vinden zoals o.a. de edelen  van La Romageres die op zich zelf al gestoord waren en er spelletjes op na hielden  om vrouwen op te jagen in het grote landgoed en ze dan te vangen en te onthoofden . Zeer veel van dit soort absurde verhalen liggen opgeslagen in de Archieven van Gemeente en van de stad Montlucon. Juist deze Edelen zijn verbannen door de overheid in de hoop dat het er een beetje rustig werd en er een normale eigenaar zou komen.
Omstreek 1200 bestond dit optrekje al en in de loop der jaren dat die gekken van het Chateau La Romageres daar bezig zijn geweest , heeft er nog nooit een normale eigenaar in gezeten tot eind 1800. Het lijkt net of een ieder die er op af komt er op de een of andere manier naar toegetrokken wordt en na een bepaalde periode er mee besmet wordt en net zo maf gaat lopen doen.
In het huisje kwam ik er achter dat iemand zich had opgehangen in het trap portaal. Dit werd bevestigd door de bewoners. Er zou in het verleden een drankorgel gewoond hebben die het niet meer zag zitten. Maar ook de huidige bewoners hadden het niet echt naar hun zin in het huisje en kwamen 's avonds niet buiten als het donker was , terwijl ze niet eens paranormaal waren dat geeft toch aan dat je gevoelens toch op pakt maar het alleen niet kan plaatsen.

Door juist deze achtergrond informatie werd ik wel heel nieuwsgierig en wilde daar wel een een paar opnames maken ook binnen in het huisje boven op een plateau van graniet.

Op het terrein zelf merk je  (als je daar gevoelig voor bent ) dat je van alle kanten wordt aangestaard. Achterkant van de oude schuur was ook een heel heftig stukje en het pad wat  binnendoor naar het Chateau loopt  was een groot gapend  donker gat en je haren gingen rechtop staan. Puur negatief.

Na afloop en toen de foto's ontwikkeld waren spraken de foto's voor zich!EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie