De Vlasfabriek in Koewacht spookt
Het ritueel van de zwarte heksen.

Het is gesloopt!
 

Op dit terrein was het helemaal niet pluis ! Dit onderwerp is ontstaan nadat ik een tip kreeg dat op deze plek plm.6 mensen die elkaar niet kenden , exact op de zelfde plaats in het water gingen om zelfmoord te plegen en met name dit was een MYSTERIE !!

Genoeg om met 2 bekende Mediums op stap te gaan om dit Mysterie blijvend op te lossen. Het werden een paar hectische dagen en nachten met de opnames en het ontrafelen van dit onderwerp en er kwam nog véél meer boven water. Ook hier kreeg ik bewegend beeld op video en wel op de laatste meter van de film!

Op deze plek gingen allen die zelfmoord hebben gepleegd te water. Het had een ware aantrekkingskracht op de mensen en deze plaats riep ze al van verre ,wellicht onbegrijpelijk maar zo'n plek kan een enorme aantrekkingskracht uitoefenen! Het bizarre was dat op de kleurenfoto flauw gezichten in het water zichtbaar waren en de Mediums W. en J. kwamen met het zelfde antwoord ; zwarte heksen hadden 90 jaar geleden op deze plek iets occults gedaan en hadden hiermee het gebied bevuild. Nog steeds zijn die heksen aan de plek gebonden.

Dit huisje staat ook op het terrein van de Vlasfabriek en overdag met de opnames had ik hier niet zoveel last ,ik liep door het huisje en knipte de foto's ,in niets werd ik belemmerd wel voelde ik ogen in mijn rug die me in de gaten hielden.

Bij de dagopnames leek het net of de negatieven Entiteiten  mij ontweken wel zei mijn gevoel dat ik in de gaten werd gehouden met iedere stap die ik deed.

Op de dag met opnames hoorde de mediums roepen vanuit het veld we willen rust! (W) zei een stuk of 30 willen hier weg, (J) bevestigde dit en we hebben de 30 op laten halen zodat zij de rust hadden. Maar (W en J) hoorden het getal 150 roepen samen kwamen zij tot de ontdekking dat min de 30 er nog een stuk of 120 negatieven op het terrein zaten. Nou dat moest bij de nacht opnames toch een drukte weergeven op de video camera. ,zo'n aantal kom je ook niet iedere dag tegen. Maar waarom zoveel negatieve daar?  Langzaam kwam de ontknoping nabij.

De mediums waren weer vertrokken naar huis om een plan te bedenken om de negatieven hier op dit terrein weg te krijgen en ik zou het hele terrein nog fotograferen en in de nacht terug komen om de video beelden te maken. Toen ik op deze plek een beeld op de muur tegen kwam van iemand die met zijn handen omhoog stond. Bij mij kwam door de woorden ; handen omhoog of ik schiet . Ik bleef extra lang naar deze plek kijken want iets trok aan mij. Later bleek dat op dit terrein in de 2e wereldoorlog dorpsbewoners zijn gefuseerd door de Duitsers. Wat kan een terrein met oude gebouwen dan veel vertellen over het verleden.

Rechts bij de deur ben ik overdag ook binnen geweest en hing daar een doodse stilte wat bij de nacht opnames totaal anders voelde , toen voelde het héél heftig aan.

  

Rechts: Hier staat iemand met zijn handen omhoog. (foto van Video)
Er zijn in de 2e wereldoorlog mensen gefuseerd door de Duitsers.

Ik zat me al te verheugen op de nacht opnames en via de mediums wist ik ook hoe ik het terrein ging zuiveren van de negatieven, dit zou direct gebeuren in de nacht na de opnames. Er was al van alles geregeld met Boven en ze stonden klaar om in te grijpen. Ook de nog daar aanwezige zwarte heksen zouden verwijderd worden en dan zou het terrein geen aantrekkingskracht meer uitoefenen en de zelfmoord pogingen ophouden. De rust zou weerkeren en mijn gedachten enerzijds jammer ik heb geen film plek meer waar ik ooit nog beelden kan schieten was voor mij toch het belangrijkste idee geen zelfmoord pogingen meer ik kon dit stoppen en zou het stoppen hoe hard de eindstrijd ook zou zijn.

DE NACHT OPNAMES

Het was fris en weinig wind toch hoorde ik van alles. Deuren die piepte , hier of daar bewoog wel wat, ik was niet alleen! Met de bewegende beelden zat het niet mee. Het kleine huisje was na de rust van de middag veranderd in heel heftig! Om de schuren en rookovens hoorde ik van alles en veel bewoog ik kon het niet plaatsen vanwaar het kwam. Terwijl de mediums hadden gezegd dat er zoveel Entiteiten zaten op het terrein zat ik maar te wachten op de eerste bewegende beelden die niet kwamen. Rustig slenterde ik in de nacht over het fabriekscomplex wachtend op de dingen die zou gaan gebeuren.  Niks, helemaal niks. En toch het gevoel hebben dat ik omgeven wordt door negatieven. En toen gebeurde het voor mijn ogen!
Er liep een Entiteit door mijn beeld heen op het laatste stukje film. Ik was weer tevreden !

Het hele terrein is gesloopt. Einde van de vlasfabriek in Koewacht.

 https://www.youtube.com/watch?v=r7oOE_yrJ-Y

https://www.youtube.com/watch?v=xEWCXv7UnU0

https://www.youtube.com/watch?v=xEWCXv7UnU0

https://www.youtube.com/watch?v=xgwjLdiK79s

De Films

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie