Fort van Walem Mechelen (B)In de eerste wereldoorlog 1914-1918 zijn er 70- jonge soldaten omgekomen onder een partij stenen welke nog steeds op het terrein aanwezig is.
Ook is er nog een geheime tunnel welke niet op de kaarten staat en die een vluchtweg bied naar de overkant van het Fort. Deze loopt onderwater door en is een tunnel van 75 cm. breed. De tunnel staat nu onder water en is niet meer te betreden.

Het fort dat in 1878 werd gebouwd om de stad Antwerpen te beschermen.
Nog rond 1908-1909 versterkt met beton om beschietingen met een 21 cm granaat te kunnen weerstaan, doch onder de zware inslagen van de 30.5 cm kanonnen begaf een gedeelte van de constructie en werden ongeveer 75 mensen bedolven onder de instortende gewelven. Dit aantal van omgekomen soldaten is de juiste weergave van de gesneuvelden en niet de 70 die eerder werden genoemd.
(Militair commando centrum Antwerpen)
 

 https://www.youtube.com/watch?v=f-ajqEWU4lQ   film

https://www.youtube.com/watch?v=kHz-uFMsUkc   film

https://www.youtube.com/watch?v=LxVRmVTV4S8  film

 

2: Hoofdfrontgebouw en ingang naar de grote caponnière. Het hoofdfront gebouw is deels ingestort in 1914 en de caponière is totaal vernietigd, vermoedelijk door een ontploffing van het kruitmagazijn. Een deel der gesneuvelden ligt hier begraven en boven op het gebouw staat het herdenkingmonument.
De slaapzaal van de soldaten lag pal naast het kruitmagazijn.

Foto's boven zijn op de plaats gemaakt waar de 75 jonge soldaten nog onder het puin liggen van het bombardement in de 1e wereldoorlog. (1914-1918)
Op deze plek werden ook de meeste paranormale activiteiten waargenomen. Dat ging van een druk op de borst tot het waarnemen dat er een Entiteit van uit het bos ons aan stond te kijken.

 

Paranormaal Onderzoek:

1e Opname dag. (Overdag)

Eerste vaststelling, één week van te voren daar waar de 75 soldaten zijn omgekomen zijn paranormale activiteiten aanwezig. Is ook duidelijk waargenomen op die plaats.
2e Locatie zou ik ter plaatse vinden. Ook deze is waargenomen en het klopte de informatie die ik doorkreeg, het was binnen in een gebouw.
In eerste instantie was het gebouw van de officieren rustig te noemen en bij het 2e bezoek stond een Entiteit mij aan te kijken. Het was zeer duidelijk waarneembaar. Hij schrok en weg was die weer. Dit gebeurde ook op de locatie die als 2e plek was aangewezen voor paranormale waarnemingen. Hier kwam hij zichtbaar in beeld om weer even zo snel te verdwijnen uit het zicht. Maar de locaties stonden nu vast.
Diverse plekken veranderde steeds van gevoel dus was de vaststelling dat het zich continue verplaatste.
Op 1 plek hoorde ik voetstappen duidelijk maar heel kort van duur.
Ook heb ik aangegeven dat er een paar doden zijn gevallen in de periode van de Asielzoekers. Ook dit klopte: er zijn 2 asielzoekers verdronken bij hun vlucht via het water. (jaren 80)
In het gebouw wat even iets verder ligt naast de officieren gebouw hing een akelig gevoel. Er kwam een druk op de borst en er waren Entiteiten waargenomen op het grasveld rechts van het gebouw.

Je voelde de aanwezigheid van een Entiteit, afdrukken en hebbes. 
 


En weer één en daarna na 4 seconden weg!En ook hier weer na 4 seconden is die weg!
Dus wel degelijk zijn er Entiteiten waargenomen in de Fort van Walem.

Dit is de 2e locatie wat heftig aanvoelde. Dit is de plek waar de asielzoekers hebben gezeten en wat door 2 van hen in de brand is gestoken. Ik zei nog: ik zie 2 doden, dat klopte er zijn 2 asielzoekers verdronken op hun vlucht van uit het Fort.
Bij het betreden van het pand zag ik direct al een Entiteit in de vorm van een grijze massa wegvluchten.
Ook werden er vreemde luchten waargenomen die zo ze ontstonden ook in een keer waren verdwenen.

Er kwam een Entiteit in beeld! In de andere kamer waren verhoogde paranormale activiteiten.

Er werd een deur dichtgegooid in deze ruimte. Een unieke gebeurtenis midden op de dag.
Ook is er nog een vluchttunnel van uit de oorlog in het Fort aanwezig.Dit is de oude geheime vluchttunnel van Fort van Walem uit de 1e Wereldoorlog. Staat nergens op de kaarten. Alleen jammer dat hij geheel onder water staat. Het water er om heen was beschermd door de vele rollen prikkeldraad in het water om het gehele Fort.

2e Opname dag:  (Overdag)

Of ik met een EMF meter wou werken. NEE, heb ik niet nodig en het slaat nergens op zo'n ding. Mijn paranormale gevoelens en weergave is beter, sneller en veel betrouwbaarder als zo'n ding. Door de vele temperatuur verschillen zal je nooit een juiste aanwijzing hebben.
Zouden de plekken van de eerste opnamedag nog het zelfde aanvoelen of heeft het zich verplaatst naar een andere locatie?

Het voelde het zelfde aan. Ze waren er de Entiteiten en liepen weer net zo heen en weer als op de andere dagen. Alleen nu hadden we op bepaalde plekken en vreemde lucht hangen. Geen gewonen lucht want deze lucht was na enkele minuten verdwenen.
Op sommige plekken liep het gewoon met ons mee om te kijken wat we deden. Dat was duidelijk te voelen. En was ook zo weer verdwenen. En op het moment dat ik het Officiers gebouw inging stond ik oog in oog met een Entiteit. Hij ziet mij ik zie hem en weg was die!!
Ook op de plek waar de Duitse soldaat begraven ligt kwam er iets op de film op klaarlichte dag, unieke opname! Al hebben ze zijn stoffelijk overschot weggehaald de soldaat is er achtergebleven en loopt over het terrein heen en weer.
Wat ook is geconstateerd is dat er door 1 van ons een angstgevoel is waargenomen. Wilden ze ons angst inboezemen? Ervaring leerde dat dit vaker voor kan komen maar als je het weet dan kan je dit direct stoppen en dan is het evenzo snel verdwenen!Denk je even rustig te kunnen gaan zitten wordt je van het toilet geschoten.
Wat zal die geschrokken zijn!Ook in deze gebouwen werden paranormale activiteiten waargenomen. Het loopt in de rondte je komt het tegen ook de tunnels zijn voorzien van Entiteiten. Meerdere malen zijn ze geconstateerd.
In de zaal waar de Asielzoekers de bar hebben gehad stond ook een Entiteit die weigerde om weg te gaan. Dit merkte je om dat je er dwars doorheen liep wat een ijzingwekkend koud gevoel gaf.

Het heeft wel wat dat oude Fort van Walem in Mechelen. Het zal er blijven spoken tot in de lengte van dagen.

Een uitgebreid verslag is als een documentaire verwerkt over het Fort van Walem in Mechelen.

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie