Kinderweeshuis As (B)

Paranormale activiteiten - een onderzoek.

We wisten het: het spookt in het oude weeshuis in As. Wat 1 week van te voren was onderzocht bleek te kloppen, alleen wat ik dacht dat het een kabaal zou worden bleek niet zo te zijn. Het was niet rustig maar de volume knop voor paranormaal lawaai stond wel erg laag.
Normaal hoor je het harder, maar hier waren de paranormale activiteiten wel waar te nemen maar dan zacht.
Behalve bij de nachtopnames gebeurde er iets raars.


We hoorden ze lopen, Tikken en zelfs iets wat op het glas trapte bij het raam. Allemaal kleine aanwijzingen en op het laatste moment toen we met de camera en statief en onze handen compleet vol met apparatuur weggingen ineens een enorme harde klap. Niks stond meer aan, alles was uit alleen onze oortjes vernamen de klap. Jammer maar de tijd dat we aan het filmen waren bleek het net of het ons ontliep.
Alleen de kracht en energie velden konden we duidelijk waarnemen. Een druk op de borst en hoofd dat waren de dingen die duidelijk waar neembaar waren. En mede deze vastleggingen kunnen we zeggen dat het oude weeshuis spookt.

 

 

Het hoofdgebouw dat spookt, een duidelijke zaak. Maar het is een vreemd spookhuis. Het is er aanwezig  maar loopt weg van je. Het wil niet in contact komen met de Aardse wereld.
Het begon al met de foto's; Zeggen en schrijven 1 foto  met een Orb. IK had het me heel anders voorgesteld wand het is heftig te noemen deze plek.
De bijgebouwen zijn niet heftig, hier en daar een kleine aanwijzing van een paranormaal gegeven.
Alleen een stuk bos daar was het wel weer heftig! Het is een paar keer gebeurd dat er van die kant een stem te horen was en heel duidelijk.Ik voelde hem in deze kamer en daar was die dan ons enigste (zwak) Orbje van de hele foto sessie.
Het lijkt ook net of ook hij zich niet wou laten zien.
Alleen de spanningen van de paranormale gevoelens waren duidelijk waargenomen.


Er hangt veel verdriet in het gebouw dat is duidelijk waargenomen. Maar ja vroeger ging het er anders aan toe op internaten en weeshuizen als nu tegenwoordig. Er is in het verleden veel gebeurd en er was een lange periode strenge tucht in het gebouw. De kinderkamertjes waren klein (1.1/2 bij 2 meter) en geeft een trieste blik te zien hoe de kinderen er vroeger geleefd hebben.
Veel speelgoed is er nog aanwezig en juist van die hele kleine peutertjes is er nog veel zoals knuffels, beertjes en poppen.
Dat werkt niet mee aan een vrolijk beeld. Nee het straalt verdriet uit.
Vanuit een krachtveld kwamen beelden boven hoe ze geleefd hebben en daar wordt je niet vrolijk van. Het was een harde tijd voor de kinderen

Ondanks dat er paranormale activiteiten wel zeer duidelijk aanwezig waren kwam er nagenoeg niets in beeld. De geluiden waren zwak en op het laatste moment toen we de zaak hadden ingepakt en wij met de handen vol stonden kwam er een heel harde klap op de plek van de laatste foto (links van de trap)

Nou dat dat was alles wat we daar beleefd hebben.

 

Hier op de begane grond, het was aanwezig maar het speelde verstoppertje. Je hoorde geluiden maar zwak.
Je voelde de energie velden maar niks op beeld.

 

De Nacht foto's

Ook de nachtopnames waren wel leuk, maar niets in beeld. Alleen weer die energie velden, het knappen van glas op 20 meter maar zwak.
Een voetstap die we hoorden maar te zacht voor op de microfoon.

 

Het gebouw is overgedragen aan de Gemeente As en wordt dicht getimmerd.

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie