•  

   
     


   


  Spookhuis en Dorp Wonck Mysterieus!
  Een Onderzoek  Het spookhuis van Wonck (Wallonië) 
  Het nieuwe gedeelte spookt als een gek en het oudere gedeelte is geheel door midden geknapt!
  Dus het huis is eigenlijk een bouwval geworden.

  Een dorp in Wallonië en wat voor een dorp!
  Ten eerste als je er naar toe moet staat alles aangegeven via de wegbewijzeringen behalve Wonck. Staat nergens aangegeven , niet één bord! In eens sta je midden in het dorp! En als je er moet wezen kan het ook zo zijn dat je het nooit vind!
  Ga je kijken op Google krijg je het wazig te zien. Wat mankeert er aan dat vreemde dorp? Een oud inwoner laat het dorp zien en vraagt wat is er toch?
  We gaan eerst de rariteiten eens op een rijtje zetten.
  De dorpelingen kijken niet op of om bij het zien van een buitenlands kenteken. Je bent niet welkom. Zeker geen Hollanders.
  Het ligt heel kort over de grens van Nederland maar Nederlands praten doe ze niet, ze ontwijken je liever.
  Rij je met de auto op je gemakje door het dorp wordt je klem gereden. Middelvinger de lucht in en scheldpartijen.
  En met oud en nieuw hebben ze als enigste dorp voor de gewoonte om zich geheel te verkleden en hun gezicht zwart te maken en zorg dan als buitenlander dat je weg bent anders heb je gelijk een paar deuken in de auto.

  Tja het dorp lijkt meer op een filmset van Steven Spielberg. Een flinke Horror zou het worden.
  Bij het ontwerpen van de straatjes in Wonck is ook niet veel over nagedacht, je zou denken dat de gemeente het ontworpen had in het plaatselijke café! Want op diverse plekken houd de weg in een keer op en daar sta je dan! Keren onmogelijk dus zo'n 2 km. in zijn achteruit de berg af. Ik heb veel gezien ben overal geweest maar dit dorp is echt lachwekkend!
  Nog een bijkomstigheid is dat ondanks dat alle huizen voorzien zijn van de nodige sanitair de mannelijke bevolking midden op straat te urineren. Al staat er een file, daar trekken ze zich niets van aan!
  Jawel ik heb het over de planeet Aarde. Je zou echt denken dat je in het universum verdwaald was en je je begaf op een andere planeet.

   

  Er hangt een waas van mysterie over het hele dorp Wonck.

   

  Jarenlang heeft ze in het dorp op een achteraf boerderij gewoond, geleefd en gewerkt.
  Ze had niet te veel te maken met de dorpelingen, wilde de dorpelingen zelf ook niet. En met oud en nieuw bleef ze maar lekker binnen want dat was de enigste dag dat de dorpelingen zich druk maakte van wat er in hun dorpje gebeurde .
  In een straatje waar de huizen alleen een voorgevel hebben en de rest van de woning zit in een Mergelgrot die een wel heel erge armoedige uitzaaiing teweeg bracht hing een zeer zwaar krachtveld.
  We reden door het dorp en ik verbaasde me wat ik allemaal zag, constateerde en voelde. Zag plotseling een Entiteit oversteken op straat, dit zag het Medium ook en nog wel op klaarlichte dag.
  Er hing een zware negatieve deken over het hele dorp. Dit had ik nog nooit zo gevoeld. Mensen keken amper en als ze keken werd het hoofd direct afgewent naar een andere kant. Contact was echt uit den boze.

  Even buiten het dorp is een kunstenaar een kasteel gaan bouwen geheel opgetrokken uit vuurstenen en het heeft dan ook de toepasselijke naam "Het Vuurstenen Kasteel". Met het kasteel is niks aan de hand, geen spook te bekennen alleen met het winnen van de vuurstenen in de dichtbijgelegen vuursteengroeve daar trof ik wel een Entiteit aan en die begon gelijk een hoop lawaai te maken.
  (Zie ook dat onderwerp) Maar ja ook weer zo iets, komt uit het buitenland, bouwt zonder enige vergunning een heel kasteel van 4 etages en dat kan allemaal in het mysterieuze dorp Wonck.
  Maar wat mijn aandacht trok was een berg met een bos er op een vrij groot bebost gebied en juist dat bos trok mijn aandacht. Ik zag in een flits mensen lopen met puntmutsen op en direct daar achter aan het woord Satanische kring. Nou vind ik dit niet verwonderlijk om dit te horen want met name Wallonië staat er om bekend dat het hun Godsdienst nummer 1 is. Maar ja om nou een hele dag in het bos te gaan lopen zoek, dacht het niet heb wel iets anders te doen.
  Maar het is wel te verklaren en dat is als je met onderzoeken zo lang bezig bent je een ervaring hebt met de bijbehorende gevoelens en dan kan je ook thuisbrengen waarom die zware negatieve deken over dat dorp Wonck hangt. Het is exact te vergelijken met die Satanische kring bij Namur die ik ontdekte aan de hand van 1 foto. Exact het zelfde gevoel van negatieve sferen. Het kan kilometers ver uitstralen zo'n plek.

  Dat zou de verklaring zijn waarom de mensen in Wonck zich zo raar opstellen. Helaas was het niet mogelijk om een gesprek aan te gaan, was het alleen maar om even de  weg te vragen. Want dan zou je het kunnen waarnemen of de bevolking er daadwerkelijk bij betrokken is bij dat Satanische gebeuren. Wat ik eigenlijk probeer uit te leggen is dat ik op dat moment kan zien of zij omgekeerde kruisjes om hun nek hebben hangen. Dat is de vaststelling!!

   https://www.youtube.com/watch?v=uV6kTFLyQDY  film

  https://www.youtube.com/watch?v=NwLPlbdzS2o Film

  Net of de tijd stilstaat in dit dorp.

  Maar toen dat spookhuis, een bijna doormidden gebroken spookhuis met een nieuwe aanbouw. Het Medium wat bij me was zag iemand voor het raam haar aan staan kijken en ik niet alleen maar zij ook had iets met het nieuwe gedeelte, daar spookte het het meest!
  je hoort wel eens mensen zeggen dit huis is nog nieuw hoe kan dat dan spoken? Maar hier was dat ook zo! Het was zelfs nog niet eens afgebouwd!
  Maargoed ik zei dus al dat het huis bijna doormidden lag. Denk zelf dat het door een slechte fundering komt.
  Maar er straalde iets van uit het huis en dat was niet best. Je voelde het! Het was er en je kreeg het gevoel dat je er weg moest. Maar ja zo'n gevoel heeft voor mij een heel andere werking dus dan begint het bij mij pas spannend te worden.
  Er kwamen beelden boven, treiteren, weggepest, is iets gebeurd in het verleden, iets dat het daglicht niet kon verdragen.
  Het Medium had dit ook en door de treiterijen last van het hart en dat was de doodsoorzaak. Ik had gezegd hij woont hier niet meer is weggepest!

  Kortom het dorp Wonck is een vreemd dorp, vreemde mensen, vreemde dingen, vreemde krachtvelden, etc.etc.
  Ga je zoeken op de beboste berg kom je een Satanische kring tegen want dat is hun hobby in Wallonië.
  Is het dorp te zuiveren? Nee, misschien een blusvliegtuig met wijwater? Moet het echt niet uit het kerkje van Wonck komen anders wordt het nog zwaarder.
  Want als je voor het kerkje van Wonck staat dan straalt er iets uit wat niet lekker aanvoelt. Grote spanningsvelden links en rechts van de kerk en kerkhof komen je te gemoed. Néé, het voelt niet lekker aan.


  Het huis ligt doormidden (gescheurd) en de garages spoken als geen ander.
  Een compleet nieuw gedeelte wat nog niet eens is afgebouwd spookt als geen ander.
  Blijkt maar weer eens dat het geen oude plek hoeft te wezen om te gaan spoken.

  EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

   

  Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
  Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
  used with permission and/or here for review purposes only.
  Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

  THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

  Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
  Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
  Firefox met
  IE VIEW 0.86 extensie