Vollenhoven Flat Zeist
Het Mysterie

Dit is een heel mysterieuze plek!

Waarom plegen juist op deze plaats zoveel mensen zelfmoord om er van af te springen. Toen ik het hoorde was ik héél geïnteresseerd in deze materie en vond ik dat ik dat ik mij hier verder  in moest verdiepen.

Het is niet een paar keer gebeurd maar met de regelmaat van de klok plegen mensen zelfmoord, vreemd dat kan niet. Wel als er eens iemand naar beneden springt maar niet regelmatig, dan moet er meer aan de hand zijn. Ik ging op onderzoek naar de plek.Het hele project straalt een negatieve energie uit. Een soort van aantrekkings kracht komt er boven en als je lang staat te kijken dan merk je dat je energie wordt weggezogen , een puur negatieve plek. Kan dit gestopt? Wat speelt hier allemaal ? Wie of wat is hier verantwoordelijk voor ? Dat het gezocht moest worden in het Paranormale vlak wist ik op dat moment maar al te goed. Ik had ook het idee dat een grote negatieve meerderheid mij wou wegsturen en het wou beletten om foto's te maken.Maar dat is iets dat ik dan ga denken; bekijk het maar en dan wil ik ook de onderste steen boven hebben om achter de waarheid te komen.

Antwoord: De Flat heeft een grote aantrekkingskracht op mensen die een verder ontwikkeld 6e zintuig hebben  en of een bepaalde gevoeligheid van Paranormaal bezitten. Komen zij dan ook nog in een situatie van stress terecht dan wordt de aantrekkingskracht groter en gaat in feite een band ontstaan met de flat. Laat ik wel nog even opmerken dat ieder mens sterk genoeg is om het tegen te gaan en als je het perse niet wil, het ook niet kan gebeuren. De kracht van de menselijke geest is sterker dan van een negatieve entiteit ! 
Je kan je ten alle tijden er tegen verzetten.

Maar wat speelt er nu ?

Wel; op de plaats van deze flat loopt een onderaardse rivier die zich juist op die plek kruist en dit zijn meestal de plaatsen waar krachtige negatieve entiteiten een dimensie poort kunnen neerzetten en dit houd in dat zij via deze poort er in en uit kunnen lopen om hun negatieve terreur ten uitvoer te brengen. Vandaar ook steeds de plaats die mensen opzoeken om zelfmoord te plegen. Op mijn vraag of ik deze poort kan sluiten , wat voor mij normaal geen punt is was het antwoord nee , dat kan pas als de flat gesloopt zou zijn, maar dan blijft de rivier zich ook nog kruizen onder de grond en dat zou in no time weer een nieuwe poort kunnen geven. Dus eind conclusie mocht de flat gesloopt worden, niet meer op deze plek bouwen.

Toen ik langs het Flatgebouw reed viel mijn oog op de balkons en wat schertste mijn verbazing; alle planten die op het balkon stonden waren aangetast , niets stond er florissant bij! Vele planten en kleine boompjes waren op sterven na dood. En dit is namelijk een teken dat er iets mis is ,héél duidelijke aanwijzing. In de zogenaamde spookhuizen kom je dat ook altijd tegen , niemand kan de planten in leven houden. Is er dan een uitdrijving geweest dan doen de bloemen en planten het ook weer goed.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie