Kasteel Zionsburg Vught


 Zionsburg is in de 12e eeuw opgericht als commandeurshuis voor de Fratres Domus Hospitalis Sanctae Mariae Teutenocorum, ofwel de  Duitse Ridderlijke Orde. Medio 16e eeuw is dit huis verwoest en heeft als rune ruim een eeuw bestaan. In 1663 is door Cornelis Kuchlinus op deze plek een landhuis gebouwd. In 1882 werd nieuw Zionsburg op deze plaats gerealiseerd in neo-Renaissance stijl. In december 2003 is het hoofdhuis grotendeels uitgebrand.De verwoestende brand van Kasteel Zionsburg te Vught.

  

Eind februari 2003 afgebrande Kasteel Zionsburg te Vught waar ook de bewoners zijn omgekomen bij de brand. Ik hoorde het, was in de buurt en ging er kijken waarom ? ; geen idee , ik wou het wel zien. Later bleek op 2 foto's dat er een gezicht stond bij de opname in het Kasteel en op de foto bij het graf van de bewoners stond het zelfde gezicht ! Dit was wel heel opmerkelijk.

   

Op het terrein van het Kasteel is de familie begraven, dit hoor je ook niet vaak ik dacht zelfs dat dat niet meer kon in Nederland.

Maar verder waren er geen paranormale activiteiten aanwezig in de middag en straalt er een rust uit van die plek. Maar de foto's waren frappant.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie