De Rune van een zwarte Heks (D)

In Grafwegen net over de grens Nederland -Duitsland ligt een stukje grond waarop zich een rune bevind waar ooit nu 62 jaar geleden Hanneke Kluster heeft gewoond. Zij was bekend met zwarte magie en werd dan ook de Zwarte Heks van Grafwegen genoemd.
Ze was bekend tot ver in de omgeving.

   

Na 62 jaar ligt het er nog net zo bij de rune van de zwarte heks.
Ik ga geen pijltjes meer zetten maar de heks heeft in de loop der jaren wel visite gehad wat is blijven plakken.
Ik heb ze al ontdekt op de foto.

Dat dit stuk grond besmet is met negatieve krachtvelden is begrijpelijk en toen ik het terrein betrad werd ik door haar zelf tegen gehouden. Ze is heden ten dagen nog steeds aanwezig op deze plek, dat was hl duidelijk te merken. Toen ik door de struiken  het entree van het heksenhuisje wou betreden  stond ze pontificaal voor mijn neus en ik mocht niet verder, maar ik was sterker dan zij en liep er dwars door heen, ik wou immers mijn foto's daar trekken en zij zag maar wat ze deed.

Hl veel verhalen doen de ronde in het kleine dorpje , een kleindochter van een grootmoeder die tegenover de heks had gewoond verteld; Vroeger was mijn oma bang voor dat mens , als ze kwam buurten dan zocht ze altijd ruzie en ze had van die gitzwarte ogen in het gezicht wat je direct kippenvel bezorgde. Maar op een dag had oma een kruisje met Onze Lieve Heer onder de deurmat gelegd ze had die tip gehad van een priester die enkele dorpen verder zat. Van af dat moment is de heks nooit meer over de drempel gestapt , nee ze bleef voor de deur staan en kwam niet meer verder. Oma blij dat was opgelost.

Alle kleine kinderen in het streekje durfden niet in de buurt te komen van de heks , ze had al eens een paar keer een paar kinderen te grazen genomen en hun de stuipen op het lijf gejaagd.

Maar nu in 2004 , dat is 62 jaar later , spookt de zwarte heks nog steeds in het streekje en dat het gebied nu niet n van de beste gebieden is om te vertoeven blijkt wel uit de diverse zelfmoord pogingen die er gedaan zijn. Naast de rune, daar heeft zich iemand opgehangen en even verder nog iemand. Het huis wat aan de overkant staat staat al een tijd te koop , maar wil niet vlotten .ook daar heeft iemand ingewoond die op 40 jarige leeftijd  er uit zag als een 90 jarige vol met rimpels en; git zwarte ogenHet terrein straalt een zwaar negatief krachtveld uit

In 1942 is er op het heksen huisje en bom gevallen door Engelse vliegtuigen en ja daar kon de zwarte heks ook niets tegen beginnen met al haar zwarte magie. Sinds die tijd staat het  er als een rune bij. In feite kun je zeggen dat het terrein al 62 jaar te koop staat en alhoewel het een groot stuk grond is en zich bevind in een mooie omgeving is er nooit iemand geweest die er een bod op heeft gedaan. Nee ; potentile kopers zien op afstand al dat  het niks voor hun is en rijden weer weg. Ook dat zijn aanwijzingen dat het gebied om de rune niet pluis is.

Even verder zit er een kroegje met de naam Caf Merlijn geheel in stijl en volgens de kroegbaas staan er nog een paar Duitse soldaten bij hem aan de voordeur en lopen ze geregeld over het grintpad, want hij hoort ze. Vroeger in de 2e wereldoorlog was het caf een onderkomen voor Duitse soldaten  tot ook zij  een paar bommen van de geallieerden kregen en er hl veel daar in het huidige caf zijn omgekomen. Volgens Hendrik Jan zitten ze geregeld bij hem aan de bar.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie